A boldogság nem jelent gondtalanságot…

Bejegyzés nyomtatása

“A boldogság nem jelent gondtalanságot, és szüntelen jókedvet, de azt igen, hogy gyorsan át tudunk lendülni a problémákon, megoldásra törekedünk, és szívesen, boldogsag-72kíváncsian örömmel vágunk neki az új feladatoknak.”

“Ha valaki dolgozik azon, hogy boldogabb legyen, ha tudatosan törekszik arra, hogy a jóra, szépre, tartalmasra összpontosítson, a pszichológiai kutatások tanúbizonysága szerint nemcsak harmonikusabbnak, elégedettebbnek fogja érezni magát, hanem növekszik az energiája, szárnyakat kap a kreativitása, erősödik az immunrendszere, jobbak lesznek a kapcsolatai, termékenyebb lesz a munkában még az élete is meghosszabbodik.”

Sonja Lyubomirsky – Hogyan legyünk boldogok? – Életünk átalakításának útjai tudományos megközelítésben  című könyv szerzője

Eddig 1 hozzászólás


 • Igen érdekes a boldogság. Mióta bekapcsolódtam a Jobb Veled A Világ programba, és minden nap leírom a hálanaplóba, hogy mi az amiért aznap hálás vagyok, hálás lehetek egészen megváltozott az életem, a lelkivilágom.
  Sokkal könnyebben viselem a gyógyulásom. Ugyanis közel másfél éve elütött egy autó, ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Még mindig lakáshoz kötött vagyok.
  Csúcs Mária recently posted..A mai értelemben vett munka.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *