A jólét anyagi alapjai megteremtésének sikerreceptje a XXI. században

Bejegyzés nyomtatása

1.)    Válj többé, értékesebb személlyé annál, mint amilyen jelenleg vagy!
2.)    Tanulj meg olyan új dolgokat csinálni, amilyenekre ma még csak kevesen képesek!
3.)    Könnyítsd meg azoknak a rád találását, akik azt a tudást, szakértelmet és tapasztalatot keresik, amivel te már rendelkezel!
4.)    Fizettesd meg az érdeklődőiddel a tudásod, tapasztalatod átadását egy szolgáltatás keretében, és tanuld meg, hogyan kell intelligens módon pénzre váltani a folyamatosan növekvő kapcsolati tőkédet!

Szerző:  Kajárik Béla

Eddig 7 hozzászólás


 • Az első ponthoz egy idézettel szeretnék csatlakozni, amit naponta észben tartok:
  .
  “Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem inkább értékes!” / Albert Einstein /
  .
  Azt én is merem állítani, hogy ezeket a pontokat betartva eredményt lehet elérni. • ” Az igazi gazdagságot lényegében azzal lehet meghatározni,hogy ki mennyit tud adni. ” T. Harv Eker
  4 világos,és érthető pont. nagyon jóól összefoglaltad,Béla!! 🙂
    • Tonk Emil idezetevel tudom ezt a legjobban kifejezni. Nem szuletnek vezetok, hanem azza lehet valni. Nem szamit, hogy milyen az iskolai vegzettseg, de az elony ha van egy szuletett inteligenciaja. Szamomra ez azt jelenti, hogy masok fejevel is tud godolkodni.      Andrea Zsuzsanna • Olyan egyszerűnek tűnik ez  a négy pont, mégis mennyi mindent magába foglal!
  Tanulmányokat lehetne írni belőle! • Még bizonyos eszközök hiányában kissé lassan megy a pénzre váltás, de már sokat tanultam, igyekszem egyre többé vélni és egyre többet nyújtani. • Ez a négy pont mindent elmond. Az embernek jó vezetővé kell válnia. Hát persze mindez igen nehéz feladat. Igen sok önképzés kell hozzá.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Szerintem a kezdőknek az utolsó pont okoz némi nehézséget. Hogyan is fizettethetem meg mindezeket intelligensen.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *