Önfejlesztő bölcsesség: A kiválóság sohasem a véletlen műve…

Bejegyzés nyomtatása

„A kiválóság sohasem a véletlen műve. Minden esetben elszánt akarat, őszinte erőfeszítés és intelligens megmunkálás eredménye; a számos lehetőség közüli bölcs választások sorát példázza: választásokét esély helyett, melyek meghatározzák sorsunkat.”

Joseph Chang PhD.

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • A BÖLCSESSÉG AZ IGEN FONTOS ÉLETÜNKBEN ,SÖT NÉHA MEGHATÁROZÓ.A TISZTA BECSÜLET ,ERÉJ NÉLKÜL ÉN UGY GONDOLOM ENÉLKÜL NEMLEHET ÉLNI.HA BECSÜLETESAZ EMBE AKKOR AZ SAJÁT MAGÁT LÜKTETI ELÖRE ÉS TÖRTETÖNEK SEM KIZÁRT GONDOLKODÁS MÓD.NAGYON FONTOS EZEKHEZ A DOLGOKHOZ A SZERETET EMBER SZERETÖK LEGYÜNK.LÉNYEGS KÉRDÉS AMIKORAKARAUNK ELLENÉRE, TÖRTÉNEK DOLGOK ÉS GYORS DÖNTÉSEKET KEL HOZNUNK.ITTUGRIK BE AZ INGERLÉKENYSÉG TETÖ FOKA ÉS A BÖLCSESÉG. HOGY OKOSANTETTÜK,ÉS BÖLCSEN AZT AMIRE NEM VÁRHATOTT MAGÁRA ,KÜLÖNÖS DÖNTÉSEK.DE NEM IS AKAOM TOVÁBB DARABOLNI EZT A TÉMÁT MERT AZ ÉLET EZ MAGÁVAL HOZZA.EGY DOLGOT SZERETNÉK MÉG EMLITENI.A BÖLCSESÉG,A SZERETET A HINNI AKARÁS,A MEGBECSÜLÉS,AZ INTELIGENCIA.EMBERÉ TESZI AZ IJEN GONDOLKODÁS MODU SZEMÉJT.ÉS PERSZE ÖNZETLEN LEGYEN AZ EMBER. • Érdekes módon sokszor sokan hagyják magukat az árral sodorni. Akarni még csak akar is az ember, de sokszor az árral szembe megy vele, és letesz róla. Mármint a családi, baráti árral.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *