A sikeres MLM hálózatépítés három (3) legfontosabb feltétele

Bejegyzés nyomtatása

1.)    A megfelelő MLM Vállalathoz a megfelelő IDŐPONTBAN kell csatlakozni!

2.)    El kell sajátítani a nélkülözhetetlen – eredményt hozó – KÉPESSÉGEKET!

3.)    Szert kell tenni a megfelelő ÉSZJÁRÁSRA!

Ezek azok a fő tényezők, amelyeknek köszönhetően az emberek túlnyomó többsége az MLM-et egy annyira rendkívüli kihívásnak tekinti, hogy képtelen megérteni, az MLM-nek nem csak a termékekhez, de még az eladáshoz sincs semmi köze. Ennek az iparágnak a valódi termékeit az emberek képezik.

Az MLM nem szól másról, mint vezetői képességek kifejlesztéséről és csapatépítésről.

Úgy vélem, hogy egy megfelelő MLM lehetőség egy megfelelő csapattal rendelkező személy számára óriási lehetőséget teremt.  Ugyanakkor elmondhatom, hogy alkalmatlan, időpontban egy nem megfelelő csapattal, egy nem megfelelő MLM vállalathoz csatlakozás a kudarchoz vezető megoldás biztos receptje.

FORRÁSDale Calvert

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 5 hozzászólás


 • Szia, Béla! És a 4-ik szerintem egy jó bevált másolható rendszerrel kell rendelkezni.
  Merkurjeva Jelena recently posted..Hogyan legyen a blogod a vállalkozásod irányítóközpontja?My Profile • Van ma Magyarországon 150 megbízható cég ennyi biztos amikről én tudok a kérdés csak a hogyan és a miért, úgy tegyem a dolgom ahogyan, ha erre van válasz; mindegy a hálózat szerintem.üdv nektek Polyák. • Tapasztalatim szerint egyáltalán NEM mindegy, hogy mikor és milyen – mennyire újdonságnak számító termék vagy szolgáltatás értékesítését felkínáló – MLM céghez csatlakozik az ember.

  Az ÚJDONSÁG jelleg ugyanis képes a munkatársak toborozásánál a HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉST rendkívüli módon megnövelni!
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: Az igazság ellensége gyakran…My Profile • Kedves Béla!
  Igen fontos: jó időben jó helyen és főleg JÓ EMBEREKKEL! Ezt köszönöm Neked! Ha nincs emberi, lelki munició és háttér, a legkisebb kudarcba is elbotlasz. De bele eshetsz egy gödörbe is, ha van, akire számíthatsz. Lóránt • Kedves Lóránt!

  Örömmel üdvözöllek a honlapom hozzászólói között, és nagyon remélem, hogy a jövőben hasznos észrevételeiddel Te is hozzá fogsz járulni közös tudástárunk gyarapításához.

  Teljes mértékben egyetértek Veled, hogy ebben a szakmában nagyon fontos az EMBERI TÉNYEZŐ. Csak korrekt feltételeket megteremtve érdemes művelni ezt a tevékenységet, és ez jelentheti mások számára is a fő vonzerőt, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak a hálózatunkba.
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: Az igazság ellensége gyakran…My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *