Önfejlesztő bölcsesség: Van egy pont, ahonnan kezdve…

Bejegyzés nyomtatása

“Van egy pont, ahonnan kezdve a többlet felkészülés már nem javítja az eredményességet, hanem attól vesz el erőt és energiát, ami a legfontosabb – hogy csináljuk a dolgunkat!”

 

Kajárik  Béla

 

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 2 hozzászólás


 • Igen ez saját tapasztalat. Tehát nagyon igaz. Ez az amikor az ember kissé félénk.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • Igen, nagyon fontos a tanulás, de még fontosabb, hogy merjünk tenni még akkor is, ha félünk. Végül is a tett halála az okoskodásnak -ez egy másik változata. 🙂


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *