Önfejlesztő bölcsesség: A világ egy iskola…

Bejegyzés nyomtatása

“A világ egy iskola, és az élet az egyetlen valódi tanító. Számtalan tapasztalatot kínál, és ha a tapasztalatok egyedül  bölcsebbé tennének, az idős emberek mind boldog megvilágosodott mesterek lennének, de a tapasztalatokban el van rejtve a lecke.”


Dan Millman

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • Mégpedig nem is akármilyen lecke. Viszont az is tény, hogy igen sok idős ember meg van győződve arról, hogy Ő rendkívül okos, és mindent tudó. Pedig sok fiatal, és gyerek többet tud sok idősnél.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile • Nem véletlen, hogy sok idős ember, de már középkorú is meszesedéssel, ízületek merevségével küzd. Elbeszélgetve velük kiderül, hogy a világ dolgairól is merev megingathatatlan “tudásuk” van. No comment.
  Erdei Zita recently posted..Turista az, akinek…My Profile • Kedves Zita! Ennél jobban meg sem fogalmazhattad volna. Gratula!
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *