A virtuális tér rajokban repülő madarai

Bejegyzés nyomtatása

Az alábbi idézetekben közölt gondolatokat megértve – a jelenlegi globális gazdasági körülmények között –  minden bizonnyal alapjaiban fog megváltozni az MLM-ről alkotott eddigi véleményed!

“A hálózatépítők a jövőben szabad madarak módján csapatokban fognak repülni a virtuális térben. Kedvük szerint csoportokat alkotva búcsút mondanak az MLM vállalatuknak és mennek tovább, amerre a jobb lehetőségeket megpillantják. Nem vállalatokba szervezve fognak tevékenykedni,  hanem virtuális csapatokban, amelyeket  olyan, többféle vállalttal kapcsolatot fenntartó, vállalkozók  alkotnak, akik egymással ideiglenes és informális csoportokba tömörülnek egy közös cél megvalósítására és az erőfeszítéseiket a telekommunikációs eszközök segítségével hangolják össze.”

Az eljövendő korszakban a partnerprogramok elterjedésére számíthatunk, amelyben a főszerepet a virtuális térben tevékenykedő csoportosulások fogják játszani. Bárki képes lesz a saját honlapjáról közvetlenül értékesíteni a különféle kifinomult e-kereskedelmi megoldásokat alkalmazva.

Minden emberi fajhoz, hitvalláshoz, érdekcsoporthoz és szubkultúrához tartozó személy a lehetőségek után kutatva fog portyázni az interneten. Egyidejűleg különféle rajokat és kis csapatokat alkotva azok tagjaként a termékek és szolgáltatások káprázatos választékát fogják kölcsönösen értékesítésre felkínálni.”

„Mindazok, akik megértik az e-kereskedelem és az MLM jutalékrendszer ötvözéséből származó előnyöket és több MLM vállalattal kapcsolatot létesítve, hajlandók használni is azokat, találóan a többszörös partnerség úttörőinek nevezhetik majd magukat.”

„A honlapok különféle vállalatok termékeinek és/vagy szolgáltatásainak széles választékát kínálva, fogyasztói szükségleteket fognak kielégíteni, megvalósítva az e-kereskedelem lehetőségeinek összekapcsolását a hálózati marketing jutalékrendszerével.”

„Az internet nemcsak lehetővé, hanem kötelezővé teszi majd a több vállalathoz való csatlakozást, abban az esetben, amikor a hálózatok egyéni toborzás nélkül is fognak majd növekedni és fejlődni. A személyenkénti tagtoborzás helyett mód lesz jelenleg működő teljes hálózatok toborzására különféle értéknövelt termékek és szolgáltatások kölcsönös forgalmazása céljából.”

IDÉZET:

Richard Poe: Wawe 4. Network Marketing int he 21st Century (4. hullám. Network Marketing a 21. században) című könyvéből

 Napjaink gyakorlata már ékes BIZONYÍTÉKKAL szolgál arra, hogy igenis egyszerre akár több MLM  hálózatban is aktívan tevékenykedhetünk !

Az internetes kommunikációs eszközöket használva ma már több passzív jövedelemforrással ( különféle termékek és szolgáltatások értékesítése, mint pl. étrendkiegészítő termékek/kozmetikumok, WEB-konferencia terem, online közösségek, jogi érdekképviselet, internetes kommunikációs eszközök: videó e-mail stb.)  is rendelkezhetünk!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 9 hozzászólás


 • Ez a számomra is rendkívül izgalmas. Korlátom a nyelvtudás hiánya. Az E-Kereskedelmet most tanulom.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile • Rendkívül érdekes cikk, úgy tűnik egy igazán színes és izgalmas korszaka következik az MLM nek. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Hogyan kell helyesen szeretniMy Profile • Sziasztok!
  Én is most tanulom ezt a fajta marketinget. Azt gondolom, enélkül a tudás nélkül a jövőben nem lehet eredményt elérni. • Szia Béla!
  Nagyon hálás vagyok ezért a cikkért!
  Pontosan értem miről van szó, és a jelenlegi törekvéseim ennek megvalósítására irányulnak. Az új honlapom már ennek jegyében készül. • Egyet értek veled Béla elkezdődött ez az “új világ”.Én is érzékelem a történteket, a te tanításában hívők csatlakoznak közös célokért.TE VAGY A MAG amiért véleményem szerint mindenki HÁLÁS! Jövőbelátó tanításidat hasznosítva alakul az “új világ”! 🙂 🙂 🙂 • Kedves Mária, Móni, Zsuzsanna, Zita és Brigi!

  Igazán örülök, hogy Ti is optimistán és izgatottan várjátok ennek az újfajta MLM világnak a beköszöntét!
  Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség-Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet…My Profile • Zita, érdeklődve várom az új honlapodat!! 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Hogyan kell helyesen szeretniMy Profile • A vándormadarak valóban szabadon repülnek, bár, amennyire tudom, nem szokták változtatni a csapatot, amelyhez tartoznak… (?)
  Ettől persze még lehet, hogy ez a vízió megvalósul, egyelőre még sokminden kell hozzá szerintem, elsősorban valamiféle univerzális erkölcsiség kialakulása, az emberek egymáshoz való viszonyában, a kommunikációban, a kereskedelemben, a pénzhez való viszonyunkban, stb. stb…. • Kedves Mária!

  Üdvözöllek a hozzászólóink között és remélem, hogy a jövőben észrevételeiddel, és tapasztalataid megosztásával gyarapítani fogod a tudástárunkat.

  Javaslom, hogy tedd a hozzászólásaidat még könnyebben észrevehetővé a fényképed feltételével. Ezt egyszerűen a GRAVATAR használattal megvalósíthatod:
  http://gerbovicspeter.hu/index.php/online-mlm-oktato-video/#2

  Nos, a felvetett kérdésedre a válaszom ez:

  Ha az MLM-et egy nagy vándormadár “rajnak” fogjuk fel, az MLM vállalatokat pedig kisebb csoportoknak, akkor elképzelhető, hogy egyszerre akár több ilyen csoportnak is a tagjai legyünk – legalább is egy ideig. Az idő majd úgyis megmutatja, hogy melyik csoportok tagjai között érezzük igazán jól magunkat.
  Kajárik Béla recently posted..MLM titok- Az emberek nem azt látják- ami ténylegesen van…My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *