Amíg egyik gondolatunktól eljutunk az eredményig

Bejegyzés nyomtatása

Kedvenc szokásaim közé tartozik a nyerő gondolatmenetek gyűjtése, melyekre többnyire az általam kiválasztott – önerejükből jólétüket megteremtő – sikeres személyek könyveiben és hírleveleiben szoktam rábukkanni. Ez alkalommal ebből a gyűjteményemből szeretnék most egyet közzétenni.

Közismert tény, hogy EREDMÉNY csak a Cselekvésből lesz.

Egy CSELEKVÉSRE csak Érzelmi hatás következtében vagyunk képesek.

Egy ÉRZELMI HATÁST a Gondolataink váltják ki bennünk.

A GONDOLATAINK (pontosabban mondva: a GONDOLATI SZOKÁSAINK) a Szocializációnk – neveltetésünk – következtében alakulnak ki.

“A JÓZAN ÉSZ kifejezés alatt, az ember 18 éves korára összegyűjtött előítéleteinek a halmazát szokták érteni.” Albert EINSTEIN

Felnőtt emberként lehetőségünk nyílik arra, hogy beavatkozzunk a SZOCIALIZÁCIÓNKBA, vagyis megválasszuk azt, hogy milyen személyek társaságában töltjük el az időnk nagy részét. (pl. egy Mesterelme csoport tagjaival) és engedjük nekik, hogy gondolataikkal befolyásoljanak bennünket. Így módunkban áll a TUDATALATTINKNAK a múltban téves – érdekeinkkel ellentétes – programozását tudatosan, a mostani érdekeinknek megfelelően megváltoztatni.

Mindehhez ma már a szükséges eszközök és módszerek (könyvek, hang- és videó felvételek, tréning anyagok) széles tárháza áll rendelkezésünkre. Nekünk ezeket „csupán” meg kell ismernünk és következetesen alkalmazni.

A kiváló MLM-ezők – közismerten – remek felderítői és alkalmazói ezeknek az emberi cselekvés optimalizálására szolgáló technológiáknak és eredményesen képesek ezeket a munkatársaiknak is megtanítani.

“A vállalkozásod sikerét meghatározó legfontosabb tényező egy olyan észjárás elsajátításában testesül meg, amely bátorítással szolgál és képessé fog tenni a sikered érdekében naponta elvégzendő fegyelmezett cselekedetekre.” Mike DILLARD

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

 

 

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 3 hozzászólás


 • Szerintem a mai embernek egyre égetőbb szüksége van arra, hogy felnőttként, haladva a gyors változásokkal, igazítson gondolatain, érzelmein, és főleg cselekedetein!!
  Petőházi Mónika recently posted..A profikMy Profile • óriási a különbség, ha olyan ember társaságában vagy aki lenéz, és semmibe vesz, vagy olyan emberrel töltöd az időd, aki becsül és bátorít. Mindkettő óriási élmény, de a második sokkal kellemesebb 🙂 • Mily sok az előítélet, és észre sem vesszük, hogy az az. Tényként fogadjuk el.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *