Arról beszélj, amit szeretsz!

Bejegyzés nyomtatása

Amikor az anyagi, a kapcsolati vagy az egészségügyi problémáidat sorolod, vagy arról panaszkodsz, hogy a vállalkozásod bevétele zuhan, nem arról beszélsz, amit szeretsz. Amikor egy kellemetlen eseményről kalitka-1számolsz be, amiről a hírekben hallottál, vagy egy olyan emberről, illetve helyzetről ejtesz szót, aki vagy ami frusztrál, megint csak nem arról beszélsz, amit szeretsz. Ha a pocsék napodat ecseteled – elkéstél a megbeszélésről, dugóba kerültél, lekésted a buszt -, olyan dologról beszélsz, amit nem szeretsz.

Nagyon sok bosszantó apróság történik velünk nap mint nap, és ha hozzászoksz, hogy arról beszélj, amit nem szeretsz, minden apró bosszúság még több küszködést és nehézséget hoz majd az életedbe.
Mindig a napi jó hírekről beszélj. A találkozóról, ami jól sikerült. Arról, hogy milyen jó érzés volt pontosan érkezni. Hogy milyen csodálatos egészségesnek lenni. A bevételtől, amit el szeretnél érni. Azokról a helyzetekről és kapcsolatokról és a kísérletekről, amik remekül mentek és elégedettséggel töltenek el. Ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, arról kell beszélned, amit szeretsz.

Ha papagáj módjára ismételgeted a negatív dolgokat, és folyton azt sorolod, hogy mi mindent nem szeretsz, szó szerint ketrecbe zárod magad, mintha valóban papagáj lennél. Minden egyes
alkalommal, amikor arról beszélsz, amit nem szeretsz, egy újabb ráccsal bővíted a kalitka falát, ami elzár téged minden jótól.

Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet beszélnek arról, amit szeretnek. Ezáltal korlátlan hozzáférést biztosítanak maguknak minden jóhoz, és olyan szabadok, akár az égen szárnyaló madarak. Ha jó életet szeretnél, törd össze a téged fogva tartó kalitka rácsait – szeress, és csak arról beszélj, amit szeretsz, mert a szeretet szabaddá tesz!

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.”
Jézus a kereszténység alapítója, János 8.32

A szeretet ereje számára nincs lehetetlen. Bárki vagy, bármilyen helyzettel kell szembenézned, a szeretet ereje képes szabaddá tenni téged.

Forrás: Széles József FB oldala

És mi a Te véleményed?

Az e-mail címed rejtve marad..
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

CommentLuv badge

*