Önfejlesztő bölcsesség: Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik

Bejegyzés nyomtatása

“Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. Csak ez számít, semmi más.”

SZEPES  Mária

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Így igaz. És ahogy megtalálod a saját utad, a lelki békéd helyrejön és az egészséged is.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile • Ne akarj minden áron sikert, karriert, a boldogsághoz. Ma ez a fokmérő, el sem fogadjuk, hogy enélkül is lehet teljes egy emberi élet. Pedig a cipész bácsi a kis műhelyében nagy szeretettel, és szakértelemmel javítja a cipőket, immár negyven éve. Kuriózum hozzá bemenni, a humoráért, bölcs szavaiért.Karrier, vagyon?… hmmm Emberség, bölcsesség, derű, elégedettség, szerető család, unokák. Mai értelemben pedig köze nincs a csillogó sikerhez. Kár, hogy lassan már ő is történelem!
  Erdei Zita recently posted..205.”Minden kapcsolatomban az önmagamhoz való viszonyom tükröződik”My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *