Az MLM ipar “köszöni szépen jól van”!

Bejegyzés nyomtatása

Eddig már sokféle dolgot – hideget-meleget – lehetett olvasni az MLM “iparról”. Azonban a legelfogultabb kritikusai is elismerik, hogy az MLM-ezés napjainkra már elismert foglalkozássá vált. Úgy is mondhatjuk, hogy sikerrelfutók-8-1 megvívta az elfogadtatásáért való küzdelmet. Ennek egyértelmű jele, hogy az esetleg még mindig “piramisjátékozó” kifejezést használókat egyesek ma még megmosolyogják, a nagy többség, már erre sem méltatja őket…
Lassan de biztosan kezdenek az emberek rájönni, hogy itt “valamiről lemaradtak”, vagy legalább is többen elhúztak mellettük. No, nem kifejezetten a szerencséjüknek köszönhetően, hanem egyéb okból.
Mi az az EGYÉB OK?
Egyszerűen arról van szó, hogy a vállalkozó szellemű, az újdonságok iránt nyitott személyek, akik hajlandók új módszereket megtanulni, a meglévő jártasságaikat az új helyzethez adaptálni és üdvözlik a változásokat, rájöttek arra, hogy újabb képességeket elsajátítva megérdemelten részesülhetnek napjaink újabbnál újabb jövedelemforrásaiból. Folyamatosan bővülő kapcsolati tőkéjük intelligens kamatoztatásának köszönhetően, alkalmuk nyílik a passzív jövedelemszerzéssel való közvetlen, gyakorlati megismerkedésre.

Azok számára, akik a tényeknek hajlandók hinni, íme néhány adat az MLM-ben értékesített termékek és szolgáltatások kezdő-rúgásvilágkereskedelemi forgalmáról:
2012: 167 billió USD
2013: 178 billió USD
2014: ez az év volt a Bemelegítés…
2015: KEZDŐDJÖN A BAJNOKI MÉRKŐZÉS!

FELHÍVÁS: Írjunk történelmet együtt! Járuljunk mi is hozzá 2015-ben kitűzött cél, a 200 billió dolláros világforgalom eléréséhez!

Az MLM mindenki számára – családi háttértámogatásra, életkorra, fajra, nemre, képzettségi szintre, társadalmi rangra, jövedelemszintre és korábbi sikerekre vagy bukásokra való tekintet nélkül – egyaránt felkínálja a lehetőséget, hogy 2015 az élete eddig legsikeresebb éve legyen!

Van egy korosztály – a II. világháborút követő népességrobbanás szülöttei – amelynek tagjai többnyire napjainkban kezdenek el intenzíven érdeklődni az MLM iránt. Ők azok, akik gyermekeik anyagi támogatására nem igen számíthatnak, a nyugdíjuk megfelelő mértékben növekedésében nem reménykedhetnek és esetleges csekély megtakarításaikra sem támaszkodhatnak… Számukra az MLM kínálja a megoldást arra, hogy a jövőben otthonról dolgozó vállalkozóként élhessék életüket. Miért jó ez nekik?

Mert “A vállalkozók művészek… És a művészek nem szoktak nyugdíjba vonulni!”
Nicholas Hayek – a SWATCH órák feltalálója

És mi a Te véleményed?

Az e-mail címed rejtve marad..
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

CommentLuv badge

*