Az Online MLM – egyik – meghatározása

Bejegyzés nyomtatása

“Érdemes megtanulni a legkorszerűbb módját annak, hogyan kaphatunk pénzt azért a tevékenységünkért, amit már gyermekkorunk óta önként és rendszeresen folytatunk. Vagyis, intelligens módon felhívjuk az ismerőseink figyelmét azokra az általunk felfedezett termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket jónak tartunk, és rájuk bízzuk a döntést, hogy igénybe veszik-e azokat vagy sem. Amennyiben ők úgy döntenek, hogy „igen”, abban az esetben, mivel – ma már az internetnek köszönhetően – beazonosítható a tippadó személye, mód van arra, hogy a felvilágosító, tájékoztató, reklámtevékenységünkért jutalékot kapjunk az értékesített termékek és szolgáltatások forgalmazójától. Ha ehhez a tevékenységhez hajlandók vagyunk másoknak is kedvet csinálni és őket erre betanítani, akkor megtöbbszörözhetjük az ilyen módon szerzett jövedelmünket, és szinte a semmiből létrehozhatjuk a saját működő tőkénket, vagyis passzív jövedelemforrásunkat.”

KAJÁRIK Béla

Kiegészítő magyarázat:

Ismerősök: Itt nem a jelenleg meglévő ismerőseinkről van szó, hanem az interneten mostantól tudatosan létesített kapcsolatfelvételeink és ismerkedéseink eredményekét kialakított ismerőskörünk tagjairól.

Miért csak felvilágosító, tájékoztató és reklámtevékenységről van szó eladás helyett? Az internetes eszközökkel végzett intelligens tájékoztatás folyamata, az online közösségek sajátos jellege, valamint az érdeklődőkkel folytatott személyes beszélgetéseink alkalmasak arra a marketing tevékenységre, ami eladást is eredményezhet.

Korlátlan jövedelemszint: Az internetes kapcsolatteremtő eszközöket és módszereket használva lehetőségünk van az ismerőseink és barátaink számának tetszőleges mértékben való növelésére. Ennek köszönhetően az így szerzett jövedelmünknek nincsenek korlátai! Nos, ez az, amit napjainkban csak kevés szakma képviselői mondhatják el önmagukról…

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 2 hozzászólás


 • Az internetes marketing nem a termékeladás reklámozását célozza meg először. A felhasználó barát kiépítése, azaz olyan értéket kell eladni amit csak az egyén  / azaz,én/  én tudok nyujtani. Magamat kell először eladni. Olyant kell felkinálni amire a kereső,   megtalálja azt ami a problémáját megoldja.  Ha jó időben jó helyen van akkor a kapcsolatépítés során a termékre is sor fog kerülni. Ha jól hirdetünk, akkor valószinü vásárlás lessz az eredménye. Ez lehet szellemi termék /online marketing/ és lehet vállalkozoi termék amit egyénenként terjesztenek a hagyományos MLM-ben. • A titok nyitja az intelligens tájékoztatásban és oktatásban van, ennyi az egész. Nem könnyű, ez igaz, de aki megtanulja, annak jelentős változás következik be az életében. Egyből máshogy fognak rá tekinteni, mint előtte.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *