B.Ú.É.K. 2013 !

Bejegyzés nyomtatása

Minden kedves Olvasómnak, Ismerősömnek és Barátomnak!

Eredményekben gazdag, Békés, Boldog  és Szeretetteljes ÚJ ÉVET kívánok!

Az év vége közeledtén itt az ideje számot vetni, hogy mit is tanultunk az elmúlt évben, mennyivel lettünk bölcsebbek és az új ismereteink birtokában mennyire lehetünk majd képesek a jövőben  sokkal jobb döntéseket hozni úgy az üzleti, mint a magánéletünkben egyaránt.

Egyik kedvenc „mentorom” –  Robin Sharma  –  legutóbbi hírlevelében számos olyan tanulságot fedeztem fel, amit én is nyugodtan bevállalok, hiszen ezek számomra is rendkívül hasznos felismeréseknek bizonyulnak és ezért most másokkal is szívesen megosztom őket.

Íme az “AJÁNDÉKOM”  Új év napjára:

39 lecke az üzleti- és magánélet területén 2012-ben szerzettek közül

Kajárik Béla

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os  ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

És mi a Te véleményed?

Az e-mail címed rejtve marad..
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

CommentLuv badge

*