Önfejlesztő bölcsesség: Biztos sokszor tapasztaltad már…

Bejegyzés nyomtatása

“Biztos sokszor tapasztaltad már: egy jó beszélgetésnek, egy meghitt együttlétnek, egy szerelmes ölelésnek mintha zenéje lenne ! Szinte hallani lehet. Nem füllel. Lélekkel. Ahol nincs harmónia, ott összevissza fecsegnek. Rumli van, zűrzavar. Ahogy egy zsebünkben felejtett mobiltelefon rögzíti néha; hallgasd meg, milyen hangzavarban élünk, ha nincs közöttünk szeretet. Mint egy majomházban: mindenki fújja, rikoltja, darálja a magáét. De ha egy baráti beszélgetés ! Hallgasd vissza ! Az egymásra figyelő emberek csendjét, jókor megszólaló mondatait. A nevetéseket. A hang erejét. Amikor van miről beszélni – megtelik lélekkel a levegő. “

 

 

FORRÁS:  Tömöri Kati  FB oldalán olvastam

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • Mindezt észre sem vesszük. Végigfuttattam ebből a szempontból a környezetemben, személyes életemben zajló kommunikációt. Hálás vagyok, mert sok harmóniát találtam. Mostantól tudatosabban figyelek erre, jó volt ezt olvasni. • Sokszor a csend többet mond mint a legtöbb, vagy leghangosabb szó, mondat.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • Jó a zenével való hasonlat. Engem mindig rendbe tett a harmónikus, friss, értékes zene, pont, mint egy mély beszélgetés!!:)
  Petőházi Mónika recently posted..Ha citromot kapsz…..My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *