Dale Calvert SIKER-RECEPTJE

Bejegyzés nyomtatása

Vagyis,  HOGYAN triplázd meg a vállalkozásod nyerési esélyeit?

Ha azt akarod, hogy sikeres legyen a vállalkozásod, NE PRÓBÁLD FELTALÁLNI  A LANGYOS VIZET!

Találj magadnak valakit, aki már sikeres abban, amit te is szeretnél elérni, és lépésről-lépésre kövesd azt, amit csinál. A mai internet alapú világban, bármilyen vállalkozási modellről rengeteg információhoz juthatunk, sőt valódi információdömpingben részesülhetünk.

Csupán be kell írnunk a keresőkbe egy vállalkozási forma elnevezését, és máris rengeteg oktatóanyagot felkínáló honlapcímet kapunk, emellett pedig, számos fórum áll rendelkezésünkre, ahol  szakemberek  hasznos tippjeinek és ötleteinek széles választékából válogathatunk.

Találj magadnak egy olyan személyt, aki becsületes és megbízható! Ellenőrizd a róla és az elért eredményeiről szóló információk hitelességét, aztán pedig kövesd az útmutatását!

A KÉPLET igazán egyszerű:

Megfelelő vállalkozás + Szaktudás + Cselekvés = SIKER

Ha ezeket a lépéseket követed, a siker gyakorlatilag bármilyen vállalkozás esetén garantált. Túl sokan ott követik el a hibát, hogy nem a megfelelő vállalkozásba kezdenek bele, és nem szentelnek időt arra, hogy olyanoktól tanuljanak, akiknek már sikerült eredményt elérni.

Bárki képes magának vagyont teremteni, ha hajlandó ÖNMAGÁT  TANÍTANI. Az öntanító képesség jelenti a megoldást! Napjainkban a korábbi időknél jóval több választási lehetőség áll rendelkezésünkre, ezért  fontos, hogy jól válasszunk.

A közoktatásnak szinte semmi köze sincs ahhoz, hogy  vállalkozóként milyen sikert érhetünk el. Önmagunk képzésére kell vállalkoznunk, és ezt mindenki megteheti.  Ez válóban csupán egy döntésen múlik

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egész életüket leélik, mondván “Én nem csináltam meg azt, amit az emberek tanácsoltak nekem. Nem végeztem egyetemet, nem szereztem magamnak egy jó állás egy sikeres vállaltnál, ezért aztán már soha sem leszek képes magas jövedelemre szert tenni.”

Ha a fenti leírásban magadra ismersz, HAGY FEL EZZEL AZ ÖNMAGADNAK VALÓ HAZUGSÁGGAL!

Remélem, hogy mindaz, amit most  megismertettem veled, arra fog  bátorítani és lelkesíteni, hogy találj egy jó vállalkozást, kezdj hozzá önmagad tanításához, dolgozz keményen és hozz létre magadnak egy vagyont!
MEG FOGOD TUDNI CSINÁLNI!

FORRÁSDale Calvert ” Hogyan gazdagodjunk meg,  anélkül hogy egyetemet végeznénk” című könyve

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • Ha jó a szponzorod, és a képzési anyagod, sikeres leszel.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile • Önmagunk képzésére remek lehetőség az MLM – életiskola.A régi felfogás,mely szerint, elvégezzük a szükséges iskolát és többet nem kell tanulni,nem állja meg a helyét. Az élethosszig tartó tanulással, önképzéssel jutunk eredményekhez. • Én is mindig azt mondom, hogy nem kell feltalálni a spanyol viaszt újra!:-) A mai világban rengeteg olyan információ elérhető ami arról szól, hogy mások hogyan váltak sikeressé és te is hogyan követheted őket. Érdemes tanulni, használni ezeket az ismereteke! Egy új átütő módja, hogy sikeresekké váljunk, ha képzett szakember, edző azaz coach segítségét is igénybe veszünk.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *