e-ETIKETT ajánlások

Bejegyzés nyomtatása

Az internetezés  4 területére vonatkozó átfogó  ETIKETT ajánlások

Internethasználat

Online közösségek (Social Media)

e-mailezés

Mobiltelefon használat

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 17 hozzászólás


 • Ez egy igazán érdekes kérdés. Sokan nem tudják még a mobiltelefon etikettjét pedig elég régen használjuk már nemhogy a többiét.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Most kaptam egy emailt. Semmi más nem állt benne mint, hogy kattintsak arra a bizonyos linkre amit küldött az illető. Sem köszönés, sem megszólítás semmi. Mit remél az ilyen ember. Ki fog hozzá csatlakozni? Ki bízik meg benne?
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Én is néha kapok kéretlen e-mailt, ahol az újonnan induló MLM céget prosperálnak:)
  AZom kívül megfigyeltem, hogy ha egy szer valamelyik neves marketing guru felírotkozok az e-mail tanfolyamra, akkor onnan nincs ki út.Sarokba szorítva érzem magam, mert partner programok keretében szoros összeköttetésben vannak egymással ” győztes-győztes” alapon is azt gondoljak, hogy ha nálam nem jött be akkor a társamnál valamit vásárolni fog. Az egyik “gurunak” 3 e-mailt kellet írnom, hogy vegyenek le a listájáról azon kívül, hogy leiratkoztam a hírleveléről. Figyeljünk oda, hogy kinek adjuk az e-mail címünket. • Érdekes ez a gyűjtemény. Aki régebben használja ezeket az eszközöket, nagyjából képben van. Aki pedig nem foglalkozik vele, nagyon rossz képet fest magáról. • Lényegében én is tisztában vagyok ezekkel a szabályokkal,viszont akadt egy két új dolog amit még nem hallottam.Köszi Béla,hogy megosztottad velünk ezt a témát. 😀 • Jelena megfogadom tanácsod ,akkor vigyázok kinek adom meg az e-mail címemet.Valószínű titeket azért ér több kéretlen e-mail támadás ,mert jobban központban vagytok,értem ez alatt honlap jelenlét stb. • Ez engem meglepett Jelena amit a marketing gurukról írtál. Én ezt azért nem tapasztaltam még eddig. Viszont az újabbnál újabb tuti céget igen. És voltak akik megsértődtek mert nem reagáltam az emailjukra.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Szerintem Jelena bizonyára arról írt, hogy amikor leiratkozott egy MLM “guru” hírleveléről, akkor tőle és annak ismerőseitől (akiknek ő Jelena e-mail címét tovább adta) változatlanul kapta a reklám e-maileket, és nagyon nehezen tudott csak tőlük megszabadulni, mert nem akarták őt kitörölni a címlistájukról.
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Nem tudom- tényleg létezik-e villámgyors sikerMy Profile • Értem. Én azt gondoltam, hogy azokról az email marketing távoktatókról beszél, akik különböző képzéseket, konferenciákat, szemináriumokat is tartanak.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Tulajdonképpen ezekből a “hírlevelekből” és tanulhatunk. Hogy mit ne!! 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Abban hinniMy Profile • Igen Móni, jól látod a dolog lényegét:)
  Az online közösségek nagyon érzekenyek, de ha nem csak kapni szeretnél az emberektől, hanem azzal inditod a megjelenésedet hogy adni akarsz, akkor meglepően segítőkészek az emberek is nagyon kedvesek. Legalabb is én ezt tapasztaltam. • Jelena, én is észrevettem, mennyire segítőkészek és jóindulatúak képesek lenni az emberek, és adni nem nehéz. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Kinek kell célMy Profile • Jelena és Móni bizony sok fontos információt kaptam tőletek én is amit nagyon köszönöm. 😀
  Akinek több az ismerete egy-két dologban szívesen megosztja az az érdeklődő emberekkel és ez nagyszerű,mert így a többi ember is könnyebben elsajátít dolgokat rövidebb tanulási idő alatt. 😀 😀 • Köszi Brigi, egyedül magányos hajós az ember, ha pedig megosztja amije van, mindenki többé válhat. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Kinek kell célMy Profile • Adni sokkal jobb mint kapni. Azért ezt sokan nem tudják. Egyébként rendszeresen kapok olyan leveleket, látom MLM.-el foglalkozol gyere az én remek hálózatomba. Stb. Stb.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Savasító ételek!My Profile • Én is sok ilyen levelet kapok. “Milyen jó”, hogy végtelen számú “forradalmian új üzleti lehetőség” van Magyarországon. Ja, és “kihagyhatatlan”. 😀
  Petőházi Mónika recently posted..Kinek kell célMy Profile • Hát ez az. És még az a legszebb, hogy mindegyik azt akarja, hogy te csatlakozz hozzá, lehetőleg a csapatoddal. Pedig egy némelyik a saját bevallása szerint tíz, tizenöt, meg húsz éve MLM.-ezik. Ha ilyen régen dolgoznak a szakmánkban akkor miért ugrálnak egyik cégből a másikba.? Azon kívül miért én csatlakozzak, miért nem Ő?
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Savasító ételek!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *