Hozzászólók Bajnoksága: Szabályok MÓDOSULÁSA

Bejegyzés nyomtatása

Mivel a népszerűség megállapításához használt szavazómodult biztosító szolgáltató megváltoztatta a közzététel feltételeit, miszerint ezentúl nem lehet egy  teljes  névlistát a saját honlapunkra feltenni, ami alapján  szavazni lehetne – lásd a februári versenyt – hanem csak egy linket, amivel a saját oldalára viszi át a szavazást. Erre a látogatók nagy része azonban nem hajlandó. Ennek következtében egy újabb kattintással lehet csak elérni a szavazófelületet.

Ezért a múlt hónapban az én oldalamon is jelentősen lecsökkent a szavazni szándékozók száma.

Korábban azért ezt a szolgáltatót választottam, mert  náluk  egy(1) IP címről csak egy (1) szavazatot lehet leadni, így reálisabb a szavazás eredménye!

Ezért a WP-nél  igénybe vehető kis  sárga csillaggal jelölési módszer alkalmazása mellett döntöttem  – kipróbálásként – ebben a hónapban. Ez  lehetővé teszi, hogy a hozzászólások gyakoriságát csillagok számával  jutalmazza (Ezek  valamennyi hozzászólás esetében a hozzászóló neve mellett lesznek láthatók) a következő SZABÁLYOK szerint:


Hozzászólások SZÁMA:

5 – 14   egy (1) csillag
15 – 24 két (2) csillag
25 felett három (3) csillag

Tegnap a számlálást  – tévesen – az elmúlt 30 napra állítottam be. Így viszont nem lenne meg a lehetőség az adott hónapban legjobb helyezéseket elért  hozzászólók megállapításának. Ezért  a számlálót  ennek a hónapnak az első napjától indítottam el.

A jelenlegi eredmény már EZT az állást mutatja.

Javaslom, hogy próbáljuk ki ezt a megoldást ebben a hónapban és azt követően döntsük majd el, hogy megtartsuk-e.

Mindenkinek ELNÉZÉSÉT kérem az elmúlt napokban okozott  zűrzavarért a nyilvántartásban.

Nagyon remélem, hogy ez nem vette el a kedveteket  értékes véleményeitek közreadásától és tudástárunk további gyarapításától.


Megértéseteket MEGKÖSZÖNVE:

Kajárik Béla

Eddig 5 hozzászólás

    És mi a Te véleményed?

    Az e-mail címed rejtve marad..
    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

    CommentLuv badge

    *