Humoros bölcsesség: A bank az a hely, ahol kölcsönadják az esernyőt…

Bejegyzés nyomtatása

“A bank az a hely, ahol kölcsönadják az esernyőt  amikor süt a nap, majd a legnagyobb esőben kérik azt vissza.”


Robert Frost

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 9 hozzászólás


 • Na, ez mindent elmond! :))) Szerencsére már kissé enyhült a hitelfelvételek divatja!
  Erdei Zita recently posted..Mit kell tenned- hogy 2011 a sikereid éve legyen! Garantált módszerek a siker eléréséreMy Profile • Sajnos sokan úgy gondolkodtak, hitelből megoldható minden,de egyre többen rá jönnek ,hogy még jobban eladósodnak ,a sokszor felelőtlenül felvett nagy összegek miatt.Sok ember elcsábul a banki ” gyors segítségtől”,nagyon sokan vannak Magyarországon akik már nem tudják fizetni törlesztő részleteiket,részben a részletek megemelkedése vagy munkahelyük elvesztése miatt. • Ennél egyszerűbben és érzékletesebben el sem lehetne mondani. Bíznunk kell abban, hogy csökkenni fog az eladósodottak száma. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Kérem a kulcsot!My Profile • Találó az idézet. De hál’istennek van nekünk Robert T.Kiyosaki aki számomra érthetővé tette a pénz világát!!! • ez nagyon jó!!!!!!!!!! • Hát igen, a legtöbb pénzt kölcsönző intézet így működik. Az emberek már erre rájöttek, de sokan kénytelenek kölcsönöket felvenni. Hosszútávon sosem éri meg. Saját ismerősi körömben is vannak olyanok, akik kölcsönt kénytelenek felvenni, hogy lefizethessék az előzőt. • Ez egy remek megállapítás. A bankok már csak ilyenek, és még tetejében elhitetik az emberekkel, hogy a betétesek pénzét helyezik ki, és ezért égető azt vissza kapni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Tulajdonképpen a bank sosem veszít. • Az, hogy a bank sosem veszít ez csak részben igaz. A bank is lehet nagy vesztes, de nem az átlag hitel felvevőkkel szemben, hanem a nagy korrupt csókosokkal szemben. Az pedig többnyire egy – két jól lefizetett magas poszton levőn múlik.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *