Humoros bölcsesség: Tudod, hogy mi történik, amikor egy halogatónak adsz egy jó ötletet?

Bejegyzés nyomtatása

“Tudod, hogy mi történik, amikor egy halogatónak adsz egy jó ötletet?
Semmi!”

Donald Gardner

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Szerintem adunk egy kezdő lökést neki az indulásra.Így a szunnyadó állapotából,rögtön felébred és beindul. • Mennyi igazság van benne…részben ezért mert ha az emberben nincs erős motiváció ami kimozdít a státusz-quóból nem fog csinálni semmi.Más részről, ha önszántából nem hoz döntés, akkor sem fog történnyi semmi.
  Mi a megoldás? Szerintem egy olyan helyzetet kell tudni előállítani amikor az ember önmagát győzi meg a felkínálkozó lehetőségéről előnyeiről.
  Akkor van esély, hogy elkezd cselekedni.
  Jelena Merkurjeva recently posted..Сет Годин о нарезанном хлебе и фиолетовой коровеMy Profile • Szerintem átsuhan az agyán:” Jé tényleg!” Beleéli magát, aztán úgy érzi, még rengeteg ideje van, hogy elkezdje…
  Aztán a lelkesedés fogy, végül valóban nem történik SEMMI! 🙂 • Vannak esetek, amikor a halogatóból cselekvő lesz, de amikor jó ötletet adsz neki, még halogató. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Network Marketing FőszakMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *