Igazi vezetői tulajdonságok

Bejegyzés nyomtatása

Egyik táv-mentorom – Richard Brooke – hírlevelében olvastam legutóbb arról, hogy a valódi vezetői képességekkel rendelkezők a XXI. század legkiemelkedőbb foglakozását fogják birtokolni, illetve hogy az ilyen adottsággal rendelkező személyek lesznek a legsikeresebb üzleti vállalkozások tulajdonosai.

Nézzük most meg akkor, hogy milyen tulajdonságokkal is rendelkeznek ezek a valódi vezetők, hogy betölthessék méltó hivatásukat:

 • Képesek olyan jövőképet alkotni, amely motiválóan hat az emberekre, és azt feléjük megfelelően tudják kommunikálni.
 • Az emberek által mondottakra valóban odafigyelnek, akik ezt meg is érzik.
 • Kérésükre az emberek még azt is hajlandók megtenni, amit a saját gondolataik alapján indokolatlannak, értelmetlennek, lehetetlennek vagy felháborítónak tartanak.
 • A jellemük hibátlan. Úgy cselekednek, ahogyan azt a követőiktől is elvárják.
 • Személyiségük és jellemük fejlesztésével foglakoznak, tudva azt, hogy sohasem fognak ennek a folyamatnak a végére érni.
 • Megvan a bátorságuk ahhoz, hogy a félelmeikkel szembenézzenek és elmenjenek oda, ahová mások nem mernek elmenni.
 • Az utazást, amire elszánták magukat nem teszik másoktól függővé. Nem számít nekik, ha senki más nem követi őket, és megcsinálják azt, amit a fejükbe vettek.
 • Miután sikerült feljutniuk a csúcsra, visszajönnek, hogy az utat mutatva másoknak is segíthessenek oda feljutni.

“Szándékosan keresd azon személyek társaságát, akik hatással vannak az elképzelésed szerinti életminőség megvalósításához vezető cselekedetek és gondolatok kialakítására!”

Napoleon HILL

 

Nem véletlen, hogy az MLM egyik meghatározása:
„Embergazdagító üzleti vállalkozás…”

 

Ajánlott olvasmány:
Mi a különbség Főnök és Vezető között?

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 9 hozzászólás


 • “Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak abban, hogy megkapják, amit ők akarnak.” (Zig Ziglar) • Szolgálva szeretni,szeretve szolgálni csak így helyes! • Igen, nagyon jó ami itt le van írva.Milyen “véletlen” hogy pont
  a Legnagyobb Vezetőről írtam a blogom első bejegyzésében 22-én.
  (http://anaplapja.freewb.hu/blog) • A jo vezeto az aki azonosulni tud az erdeklodovel. Hozzasegiti ahhoz ami eppen akkor ot izgatja, vagy erdekli. Ezeket mind ugy teszi, hogy ne sertse meg. Meglatja benne, hogy merre fele kell haladnia es ehez ugy segiti, hogy orommel es elvezettel vegezze a dolgat. Felhivja a nehezsegekre is a figyelmet idot, penzt energiat akkor fektessen bele, ha komolyan gondolja. • Ha körülnézek a szorgalmasan dolgozó átlagemberek és vezetőik világában, lenne bőven mit tanulniuk. Mint ahogy nekem is. A különbség az, hogy én akarok is tanulni, hogy legalább a közelébe jussak ezeknek a képességeknek!! 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..MLM MAGAZIN !! –My Profile • Hát bizony ezeket a jellemvonásokat nagyon sok önképzéssel lehet elérni. A jó pap is holtig tanul, és mint tudjuk bután távozik az élők sorából. És bizony Ők azért nem úgy vezetnek, mint akik az Önerejükből jutottak fel a csúcsra.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Jól van. Van esélyem.
  Radó Hajnal recently posted..Viszlát régimódi MLM!My Profile • A valódi vezetőnek, ahhoz, jó és igazán alkalmas legyen, nagyon sokat és sokféle képp kell képeznie magát.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Szerintem jó esélyeid vannak neked is Hajni, mint itt mindannyiunknak.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *