KAB Online Marketing Rendszer

Bejegyzés nyomtatása

Reménybeli vásárlók és MLM hálózatépítő munkatársak automatikus jelentkezését biztosító
Online Marketing Rendszer

Fő részei

1. Érdeklődőket fogadó “kapu” honlap oldal

(2 db) http://karriertipp.hu/mlmtevhitek.htm és http://mlmtitkok.hu

2. “Elképesztő MLM tévhitek” – ajándék – e-book

(18 tévhit) INGYENES

3. Utánkövető rendszer – “MLM műhelytitkok” hírlevél

(ingyenes) – autoreszponderrel kiküldve

4. Saját infótermék – “MLM sikerTITKOK” e-book

FIZETŐS (KAB Online Marketing Rendszer ismertetése)  2 kötetes.
plusz: Meglepetés Ajándékok + 1 óra ingyenes KONZULTÁCIÓ (Skype-on)

5. Utánkövető rendszer – “MLM kisOkos” hírlevél

( Ajándék az “MLM sikerTITKOK” e-bookot megvásárlók részére) –  autoreszponderrel kiküldve.

6. Saját magam által használt  MLM üzleti lehetőségek felkínálása

A KAB Online Marketing Rendszer részletes ismertetését az  “MLM sikerTITKOK” e-book tartalmazza !

A rendszerem MINTÁJÁRA  Te is megalkothatod a sajátodat.

Neked MI erről a témáról a véleményed?

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 22 hozzászólás


 • Én sokat tanultam a te általad létrehozott és működtetett rendszerből. Most szervezem, és állítom össze én is a sajátjaimat. • Én is nagyon kedvelem a módszeredet, és a KAB rendszert, Béla, nekem lassabban megy a sajátom összeállítása, még sokat kell tanulnom a technikai megoldásokból, és persze az felpítés mikéntjéről. 🙂 • Én elmondhatom,hogy 0.ról indultam ,jórészt mindent Tölled tanultam, megvásároltam 2.E-book ot ami nagy segitségemre szolgált a honlapom elkészitésében,még rengeteget kell tanulnom ,naponta sok időt töltök tanulással,itt nem lehet leállni ,vagy befejezni a munkát….a lényeg az ,hogy jó kedvvel csinálok egy olyan dolgot amit soha azelőtt el sem tudtam volna képzelni magamnak. KÖSZÖNÖM • Kedves Gyöngyi!

  Örömmel olvasom beszámolódat és remek dolognak tartom, hogy rátaláltál egy olyan tevékenységre, amit örömmel végzel.
  Sok sikert kívánok a honlapod elkészítéséhez és az online megjelenésed megalapozásához! • Hála Isten, hogy rátaláltam a -már /bocsánat/ nem tudom melyik- honlapodra! 🙂 Még mindig szüttyögnék a másik módszerrel. A Tiéddel viszont az offline dolgaim is javultak. • Én erőnek erejével kutakodtam, keresgéltem tavaly nyár végén, hogy rátaláljak egy sokkal kellemesebb, intelligensebb módszerre, miután átéltem jó néhány negatívumot a hagyományos mlm-ezésben, főleg az anyagi csőd, és a nagy számok törvényének úgy nem igazán működő állapotát. Éreztem hogy kell legyen ilyen. És meg is leltem Béla blogjait, honlapját. 🙂 • Valamennyi eddigi hozzászólónak hálásan köszönöm az elismerő szavakat, melyek erőt adnak nekem a továbbiakban még jobb ötletek kidolgozásához. • Néha az az érzésem, hogy “Húha, mikor leszek én ilyen jó?” – leszek-e? Azon vagyok. Dolog van még bőven 🙂 • Hajni!

  Te már elmondhatod, hogy “jó úton jársz” a céljaid megvalósítása felé!

  Tudod, hogy hányan irigyelnek már Téged ezért?
  Rengetegen vannak, akik még addig sem jutottak el, hogy tudnák, mit akarnak elérni az életükben, nem beszélve arról, hogy az ahhoz szükséges megvalósítási szisztémájuk is meglenne… • Nagyon jó ez a rendszer. Gyakorlatias, mégis inspiráló. Minden újra olvasásnál más és más jó dolgot fedezek fel benne! Úgy érzem, most újra elő kell vennem.. Köszönöm Béla! • A rendszerében legjobban tetszett a következetesség és az aprólékos precizitás. Még olyan kérdésekre és ad válasz, amelyik még csak meg sem fogalmazódott az ember fejében. A könyvében foglalt információk hihetetlen erőt ad és impulzus a kreativitáshoz.

  Magabiztosságot a jövőben jelent azoknak, akiknek céljai vannak az MLM vállalkozásukban, mert kezükben adott egy hatékony eszköz, azok megvalósítására. Köszönöm! • Kedves Jelena!

  Üdvözöllek ebben a “Tudásteremtő és tudásgyűjtő közösségünkben”!

  Szívesen vesszük, ha értékes véleményedet megosztod velünk a felvetett témákkal kapcsolatban.
  Kajárik Béla recently posted..Van KÉRDÉSED Kinek való igazán az Online MLMMy Profile • Béla! Ezt Te most komolyan mondod?
  Radó Hajnal recently posted..Mit tehetsz azokkal a partnereiddel-My Profile • Igen Hajni!

  Lehet, hogy Te nehezebben vagy képes önmagadat “kívülről” megfigyelni.

  Ez egyébként mindenkivel így szokott történni… • A saját e- book elkészítéséhez kezdőknek,mint én,szeretnék ajánlani egy ingyenes grafikus programot:http://3d-pack.com/ • Szia Jelena!

  Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket erre az ingyenes grafikus programra!

  Hogyan állsz már a WP honlapod készítésével?
  Kajárik Béla recently posted..Online MLM titok- 3 tipp eredményes kulcsszóhasználatraMy Profile • Szia, Béla! Köszönöm az érdeklődésedet, lassan haladok…, de biztosan:)Moszkva sem épült 3 nap alatt.:) A munka 3/4 részén túl vagyok, most már illesztem össze. • Szia, Béla!Végre elkészültem a Ricom marketing rendszeremnek utolsó alkotó elemével.:)Az alapokat leraktam.
  Merkurjeva Jelena recently posted..Что такое антиоксиданты и свободные радикалыMy Profile • Gratulálok Jelena a profi munkádhoz!
  A megérdemelt “ünneplés” után, hamarosan hozzáláthatsz majd a honlapod látogatottságát növelő stratégiák kidolgozásához.

  A lényeg az, hogy már van HOVÁ és MIVEL vonzani az érdeklődőidet!
  Kajárik Béla recently posted..Vállalkozói bölcsesség- Egy vállalkozás célja egyszerűen…My Profile • Jelena én is gratulálni szeretnék az alapjaid lerakásához,az új Ricom marketing rendszered elkészítéséhez,így tovább ügyes vagy! 😀 • Gratulálok neked Jelena. Ügyes vagy. Én még nem készültem el, lehet, hogy egy kicsit majd puskázni fogok.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Kedves Béla, Lányok! Köszönöm szépén a gratulációt!Jól esik.:) Bélának különösen köszönöm a szakértői támogatást. Azonban tisztában vagyok vele, hogy a munka csak most kezdődik.
  Kedves Mária, nyugodtan puskázhatsz a honlap felépítését,én az egyszerűségre törekedtem.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *