Bemutatkozás

Üdvözöllek ezen a bemutatkozó oldalamon!

Igazán értékelem azt, hogy az értékes idődet a megismerésemre kívánod fordítani, és közben elsajátítani az – internetes eszközök előnyeit kihasználó – otthonról végzett jövedelemszerzés fortélyait.

Lehet, hogy csak véletlenül bukkantál rá erre az oldalra (esetleg a “vonzás törvénye” működésének következtében…), de az is előfordulhat, hogy tudatosan kutatod a legújabb online marketinges vállalkozási lehetőségeket. Bárhogyan is legyen, én örülök annak, hogy így “összetalálkoztunk”!

Elöljáróban arról kívánlak tájékoztatni, hogy a most következő információk NEM mindenki számára lesznek hasznosak! Én azt szeretném, ha ebben tévednék, mivel úgy gondolom, hogy többeknek az otthonukban lenne érdemes dolgozniuk. Tudod arra a jövedelemszerző módszerre gondolok, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy ne a főnökük parancsolgatásának kelljen állandóan engedelmeskedniük, hanem ehelyett inkább nyugodt családi környezetben szabadon tevékenykedjenek.

Egyenlőre (még) nem ismerlek személyesen, de azt már tudom rólad, hogy bizonyára van valami, amivel rendelkezni szeretnél, de eddig még nem sikerült megszerezned.

Korábban én is ebben a helyzetben voltam… azonban néhány éve sikerült rájönnöm arra, hogy az életben való boldogulás és a jövedelemszerzés egy olyan “tudomány”, ami az iskolában oktatottakhoz hasonlóan megtanulható. Ugyanúgy, mint annak idején a történelem, kémia, ábrázoló geometria, vagy bármelyik egyéb – kötelező – tananyag.

Gyermekkoromban kórosan félénk voltam, ami bizonyára balkezességem nem megfelelő kezelésének lehetett a következménye (az iskolában ugyanis rákényszerítettek a jobb kézzel írásra…). Amikor azonban Jim ROHN idézetei között rábukkantam az alábbi – számomra kincset érő – megállapításra, szó szerint 180 fokos fordulat következett be a gondolkodásmódomban, a szokásaimban és ennek következményeként, az életemben is!

“Szerénynek lenni értéket jelent, a félénkség viszont, egyfajta betegség.”

Megértettem, hogy saját gondolatainkkal tesszük időnként pokollá az életünket. Tájékozatlanságunkból adódóan kevés az önbizalmunk, és ellenőrizetlenül átvéve mások megalapozatlan hiedelmeit, alakítjuk ki a szokásainkat, amelyek többségükben egyáltalán nem szolgálják az érdekeinket. Így aztán nem csoda, hogy az élet élvezete helyett inkább csak elviseljük annak viszontagságait.

Ugyanis nem elegendő passzív szemlélőjévé válni a körülöttünk zajló eseményeknek, hanem – aktív kezdeményező szerepet vállalva – bátran részt kell vennünk azok alakításában!

“Én nem hiszek a körülmények hatalmában. Hiszem viszont, hogy ebben a világban csak azok boldogulnak, akik megkeresik a megfelelő körülményeket, és ha nem találják, megteremtik azokat.” (George Bernard SHAW)

Ha valaki valóban boldog életet szeretne élni, akkor – nincs mese – meg kell tanulnia érteni az emberekhez, és mindenekelőtt önmagához! Ugyanis rólunk, humán élőlényekről elmondható, anélkül jöttünk világra, hogy azonnal kézhez kaptunk volna egy saját magukra szóló használati utasítást.

És itt jön be a képbe az MLM…

“A “csoda” – életminőséged javításának a kulcsa – benned van! Felfedezéséhez a módszert személyiséged fejlesztése képezi. Anyagi ösztönzésre mindehhez az egyik legjobb lehetőséget pedig, az internet alapú, közvetlen értékesítésben találhatod meg.”

Az MLM-ben éppen azt fizetik meg nekünk, hogy tudatos és kitartó erőfeszítéseink eredményeként előállítjuk önmagunknak egy tökéletesebb változatát.

Az anyagi elismerés, vagyis a pénz, ami miatt a legtöbben belevágnak ebbe a tevékenységbe (MLM)  – csupán egy mérőeszköz annak meghatározására, milyen eredménnyel végezzük ezt az önfejlesztő tevékenységünket.

Amikor én minderről tudomást szereztem, és “felfedeztem” az MLM-et, elképzelheted, hogy mennyire jelentős változásnak kellett bekövetkezni az életemben az elmúlt évtized során ahhoz, hogy egy – fiatalkori hiedelmei alapján – műszaki beállítottságú szűkszavú, pár szóból is értő építőmérnökből, egy személyre szabott tanácsadáson alapuló, közvetlen értékesítésnek álcázott szakmában tevékenykedve, valójában emberi sorsok megváltoztatására képes személlyé válhassak.

Ehhez nem csak abból a négy fal által határolt közegből kellett tudnom kimozdulni, amelyben a rajzasztal és néhány kollégám társaságában töltöttem az időm nagy részét, hanem bátorságot kellett merítenem a hirdetéseimre jelentkező érdeklődők telefonhívásainak fogadásához.

Emellett meg kellett tanulnom beszélgetéseket kezdeményezni, hogy másokat tájékoztathassak az általam felfedezett és jó ötletnek tartott, korszerű eszközök használatán alapuló vállalkozási lehetőségről.

Közvetlenül tapasztalhattam meg a személyiségfejlesztésben rejlő korlátlan lehetőségek nyújtotta előnyöket, egy teljesen új környezetbe kerülve, olyan adottságaimra figyelhettem fel, amelyek felett a múltban elsiklott a figyelmem. Rájöttem, hogy ezekre mennyivel inkább érdemes lett volna alapoznom a szakmai karrieremet!

Melyek ezek az ADOTTSÁGOK?

Többek között a pedagógiai érzék. Ugyanis élvezetet jelent számomra másoknak segíteni olyan indokokat találni, amelyektől ösztönösen beindul náluk az élethosszig tartó tanulás folyamata. Hiszen a mai világban csak azok lesznek képesek igazán jó életminőséget biztosítani önmaguk és családtagjaik részére, akik az ismereteik folyamatos bővítését be tudják majd illeszteni a szabadidős tevékenységükbe.

Pályaválasztásomat leginkább a biztonság szem előtt tartása befolyásolta.

Ugyanis akkor még nem ismertem az alábbi bölcsességet:

“Tenni vagy nem tenni? Merni vagy nem merni? A legtöbb ember nemmel szavaz akár bátornak tartja magát, akár nem. A bizonytalanság és a kudarc lehetősége nagyon rémisztő hangok lehetnek a homályban. Az emberek zöme inkább a boldogtalanságot választja, mint a bizonytalanságot.” ( Timothy FERRIS)

És a következőket sem hallottam soha senkitől sem abban az időben:

“A biztonság legtöbbször csupán egy babonának tekinthető, mivel a természetben soha sem fordul elő, és az emberek életében sem tapasztalható. Hosszú távon a veszélyt elkerülni semmivel sem biztonságosabb, mint szembefordulni vele. Az élet egy merész vállalkozás, vagy egy nagy semmi.” (Helen KELLER)

Most pedig elérkeztünk az életem másik nagy felfedezéséhez. Ez pedig a következő:

“A vágyainkat többnyire nem azért nem vagyunk képesek elérni, mert valamit nem tudunk, hanem, mert sok mindent rosszul tudunk. Csak erről nincs még tudomásunk…”

Napjainkban ugyanis többnyire már elavultnak számító téves hiedelmeink alapján hozzuk meg döntéseink nagy részét, és csodálkozunk azon, hogy a sikerek elkerülnek bennünket!

Az életben gyakran fordul elő velünk, hogy ellenőrizetlenül veszünk át másoktól egy-egy jól hangzó “bölcs” szólást, közmondást, melyek aztán beépülve a tudatalattinkba, iránytűnkké válnak az életutunkon haladásunk során. Jóval később derül aztán ki, hogy ezek többnyire nem szolgálják az érdekünket…

Az élettapasztalataim közül most egy példával szeretném ezt igazolni. Nálam ebbe a kategóriába tartozott a bukások és visszaesések megítélése.

Mai fejjel már nagyon jól tudom, hogy a bukások és sikertelenségek valójában nem jelentenek kudarcot. Ezek csupán egy folyamatnak a szükséges lépései (tipegőkövei). Segítségükkel megállapíthatjuk, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem.

Emlékszem, hogy annak idején az iskolában mennyire rettegtem a tévedésektől és hibázásoktól, azért, hogy elkerülhessem az ilyen esetekben járó büntetéseket.

Mai felnőtt fejjel már jól tudom, hogy – sok híres ismert személyiség (pl. Thomas Alva EDISON) gondolkodási szokásait átvéve – “Bukások nem is léteznek, csak kísérletek és eredmények!” Minden hibás döntésben van valami jó és számunkra hasznos információ. A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e mi is azt észrevenni?

És mindez csupán szemléletmód, beállítottság kérdése.

Ez a téma egy külön “fejezet” is lehetne ezen a honlapomon, mivel ez az egyik kedvenc beszédtémám a barátaimmal folytatott találkozásaim alkalmával.

“Az emberek az életben gyakrabban érnek el sikert a hozzáállásuk, mint a rátermettségük révén. A világ tele van tehetséges és szakképzett emberekkel, akik nem tudtak kiemelkedni a szürkeségből; és épp úgy bővelkedik szerényebb képességű személyekben, akik mégis fényes sikereket arattak.

Hogy mi a különbség közöttük? Az esetek nagy részében a pozitív nyertes hozzáállás!

Minden iskolázottságunk ellenére soha senki nem tanított meg minket arra, mekkora hatalommal bír élünk egyik legfontosabb elsajátítható alkotóeleme, a pozitív gondolkodás. Hiába szerzel jó jegyeket, hiába vagy ragyogóan okos, hiába teszel meg minden helyénvaló dolgot és vagy mindig a megfelelő helyen, ha a szellemi beállítottságod helytelen, soha nem leszel sikeres az életben.” (David P. SCHLOSS)

Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi életminőségeddel, jobban teszed, ha pozitív irányban változtatsz a beállítottságodon.

“A XIX. század legfontosabb felfedezése: Ha megváltoztatod a beállítottságodat, meg fognak változni az életkörülményeid is.” (William JAMES)

Amennyiben sikerül rászánnod magad egy ilyen “magánvállalkozásra”, ma már az internetnek köszönhetően számos igazán remek tréninganyag közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt.

Megsúgom, ha a legkiválóbbat szeretnéd, akkor az MLM-ezők egyre gyarapodó táborában érdemes kutatnod, mert mostanában ott kezdenek felbukkanni ennek a témának a valódi szakértői, akik igazi vezető egyéniségek.

Róluk elmondható, hogy az emberi teljesítmény optimalizálására szolgáló technológiák alkalmazásának valódi mesterei.

Ha már az internetnél tartunk, szeretném megemlíteni, hogy megjelenésének köszönhetően – sok egyéb mellett – az MLM is alapjaiban kezd megváltozni… A termékforgalmazás digitalizálásának folyamata már beindult és feltartóztathatatlan… Erről a témáról a már megjelent e-bookomban is olvashatsz néhány gondolatébresztő gondolatot.

Az internetnek az MLM-ezők tömege végtelenül hálás lehet azért, hogy végérvényesen lemoshassák magukról a fanatikus “házaló ügynök” megszégyenítő megbélyegzést. Ma már megteremtődtek a feltételek ahhoz, hogy az intelligens szakértő / tanácsadó öltönyét ölthessék magukra.

Én az internetnek tartozom hálával a “jelöltkutatás” kifejezésnek a szótáramból való törléséért. Ahelyett, hogy egyfajta kutató tevékenységre szakosodnék, sokkal inkább megéri arra törekednem, hogy egyre láthatóbbá tegyem magam az interneten mindazok számára, akik engem keresnek. Minden vállalkozó elemi érdeke ugyanis, hogy lehetőleg minél több reménybeli ügyfele tudomást szerezzen a létezéséről.

Az internet ideális feltételeket teremt a vállalkozásunk reklámozásához. Nekünk mindössze el kell sajátítanunk ennek az újfajta médiának az alkalmazási módszereit, stratégiáit és taktikáit.

Az emberek egészséges kíváncsiságát kielégítve, és értékes információs tartalmakat a honlapjainkon elhelyezve, szó szerint saját “autópályákat” építhetünk ki az interneten, melyek egyenesen a vállalkozásunk székhelyéhez vezetnek!

A XXI. században ugyanis az értékesítés területén azok lesznek az igazán sikeresek, akik másokat megelőzve képesek lesznek kiismerni az interneten vásárló emberek döntési szokásait. Ők fognak legkorábban rájönni arra, hogy milyen gondolkodási mintát, gondolatmenetet követve választják ki beszerzési forrásaikat a reménybeli vásárlóik.

Ha ezt a szempontot vesszük alapul, akkor nem szükséges génsebésznek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, a hagyományos marketing módszereket alkalmazó MLM-ezők hamarosan behozhatatlan hátrányba kerülnek internetes kollégáikkal szemben.

Az online eszközök és módszerek alkalmazásán alapuló MLM egészen más adottságú személyek számára teszi lehetővé ennek a szakmának az igazán eredményes művelését. Többé már nem lesz elegendő a “régimódi MLM iskola” – egyeseknek bevált –  értékesítő módszereit szolga módon lemásolni.

Az azonos termékeket egymást túlharsogva reklámozó MLM-ezők tömegéből az egyéniségünk megjelenítése révén van módunk kiemelkedni, és megkönnyíteni a reménybeli vásárlóink döntését. Ebben a törekvésünkben igazán azok a személyek tudnak segítségünkre lenni, akik élen járnak az emberi viselkedéstudomány legújabb kutatási eredményeinek gyakorlati hasznosításában.

A pozitív változások az életemben leginkább azt követően kezdtek jelentkezni, hogy megismertem Anthony ROBBINS egyik híres mondását:

“Az igazi biztonságot az jelenti az életben, ha napról napra érezzük, hogy egyre jobbak leszünk!”

Megkezdtem az MLM szakma és a személyiségfejlesztés nemzetközileg elismer szaktekintélyei titkainak gyűjtését, és gyakorlati hasznosítását az életvitelemben.

Később, miután felfedeztem, hogy mekkora lelki energiaforrásokra lelhetünk a világhírnévnek örvendő és a kevésbé ismert személyekbölcs mondásaiban, a gyűjtögető szenvedélyemet a számomra leginkább hasznosnak ítélt – a pozitív, nyerő beállítottságot és a sikerorientált vállalkozói szemléletmód elsajátítását elősegítő – bölcs mondásokból és idézetekből, kezdtem el egy “magángyűjteményt” készíteni.

Eddigi gyűjtő munkám eredményével ITT ismerkedhetsz meg.

“Egy-egy humorosan, vagy meghökkentő viszonyítási rendszer tükrében megfogalmazott gondolat a nézetek változásának lavináját indíthatja el, ezzel embereket olyan tettekre sarkall, melyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Innen az igazán kiváló idézetek, aforizmák, gondolatcsomagok, hatalmas ereje.” (Alexander OAKWOOD)

Ebben (is) előnyömre szolgált az idegen nyelvismeretem (angol, francia és orosz), mivel a “siker világirodalom” legkiemelkedőbb egyéniségeinek művei többnyire csak idegen nyelveken állnak rendelkezésre.

A háttértámogatásunkat biztosító MLM cégnek jóvoltából alkalmam volt már több mint, 10 alkalommal személyesen részt venni Jim ROHN előadásain, akinek eddig a legtöbbet köszönhetek. Tőle hallottam, hogy siker nem egy véletlen balesetként következik be az emberek életében, hanem a sikerelvek kitartó és következetes alkalmazásának törvényszerű következményeként.

“A sikert nem hajszolni, kell, hanem magunkhoz vonzani azáltal, hogy vonzó egyéniségre teszünk szert!”

Megtanultam azt is, hogy csupán egy szakma kiválasztásával és anyagi célok kitűzésével nem képes az ember az adottságait maximálisan kamatoztatni, ennél többre van szükség.

Dr. CSÓKAY András – agysebész – egyik könyvében olvasott alább idézet sokat segített nekem, ennek a gondolatnak a megértésében:

“Úgy éreztem, nem elég az, ha az embernek munkája van, hivatása is kell, hogy legyen.”

Nem sokkal ezt követően én is megfogalmaztam az alábbi KÜLDETÉSEMET:

Mindannak, amit az ember az életben el szeretne érni, nincs sok jelentősége, hiszen mindenki egészséges, gazdag, bölcs és boldog szeretne lenni. Nyilvánvaló, hogy kevesen tudták viszont ezt eddig elérni, és bizonyára a jövőben sem sokaknak fog ez sikerülni…

Ami számít, az az, hogy mit vár el valaki önmagától, valamint az, miről hiszi, hogy számára elkerülhetetlen lesz a jövőben. Ami igazán fontos az az, hogy minek képzeljük önmagunkat, és szerintünk mit is érdemlünk meg valójában?

Valamennyien kisugározzuk a világba ezeket az önmagunkról és a sorsunkról alkotott véleménykifejező érzelmeinket. Én ezt önmotivációnak nevezem, annak az energiának, ami cselekvésre ösztönöz bennünket és amivel, másokat önmagunkhoz vonzunk. Ez a folyamat most ezekben a pillanatokban is végbemegy az életünkben, függetlenül attól, hogy azt tudatosan befolyásoljuk-e, vagy sem.

Örömmel írom most le:

“Igazán kedvemet lelem abban, hogy az emberek figyelmét erre felhívhatom, segítve nekik létrehozni és irányítani azt az áramlatot, amely számukra megkönnyíti a kívánt eredmények mielőbbi elérését.”

CÉLKITŰZÉSEM: Ismereteim és  tapasztalataim átadásával minél több olyan barátom és ismerősöm tanítása, aki önmaga és családja anyagi biztonságát és boldogságát szándékozik megteremteni a mai  gyorsan változó körülmények között.

Megismerve számos sikerreceptet (apropó: ezekből is van már egy tekintélyes gyűjteményem…), sikerképletet és sikerelvet egy olyan észjárásra tettem szert, aminek törvényszerű következményeként pszichológiailag alkalmatlanná váltam az alkalmazotti szerep betöltésére.

Megértettem, hogy eddigi életemben téves hiedelmekre alapozva igyekeztem sikereket elérni. Világossá vált, hogy kizárólag saját vállalkozásomban nyílik mód önmagam és családom jólétét biztosító anyagi alapok megteremtésére. Fel kell hagynom az életem jelentős időtartamának bérbeadásával, és hozzá kell látnom az adottságaim kamatoztatásához nélkülözhetetlen képességek elsajátításához.

Rájöttem, hogy korábbi szakmaválasztásomra nem elegendő információk és elavult hiedelmek birtokában került sor.

Az interneten történő kutatásaim eredményeként sikerült a tőlem távolban élő, de személyiségjegyeikben hozzám nagyon is hasonló tulajdonságokkal rendelkező sikeres MLM-ezőkkel kapcsolatot teremtenem. Mivel azok az MLM vállalatok, amelyekben ők tevékenykedtek, nem képviseltették magukat itt Magyarországon, kénytelen voltam a tréninganyagaik megvásárlásával és hírleveleik olvasásával megelégedni.

Megéreztem, hogy az internetes – erőszakmentes – ügyfélbarát módszereket elsajátítva előbb-utóbb megfelelő módon tudom majd helyzetbe hozni magam. Úgy gondoltam, hogy képes leszek én is olyan alkalmakat teremteni – a különféle internetes eszközök és módszerek alkalmazásával – melyekben az érdeklődők lelkesen fogják keresni a kapcsolatfelvételt velem, ahelyett, hogy én kényszerülnék rá az ő zaklatásukra.

A vonzó marketing fogalmával megismerkedve egy új korszak vette kezdetét az MLM történelmemben. Belekóstolhattam abba, milyen érzés az, amikor már szinte minden perc, amit ezzel a tevékenységgel töltök el, kezd egyre élvezetesebbé válni. Az érdeklődőkkel folytatott beszélgetésekben gyakran kap helyet a humor, és egyáltalán nem érzem munkának mindazt, amit végzek.

Úgy vélem, hogy az online MLM nem más, mint a XXI. század gyors felfogású, talpraesett és folyamatos önfejlesztésük mellett elkötelezett felnőttjeinek egyre népszerűbb és legvidámabb „játszótere”.

Hadd osszam most meg veled a jelenlegi lelki állapotomat legjobban kifejező kedvenc idézetemet:

“Az életművész mester valójában nem tesz különbséget munka és játék, tevékenység és szórakozás, elme és test, szeretet és hit között. Szerinte nem lehet ezeket egymástól megkülönböztetni. Bármivel is foglalkozzon az életében, egyszerűen csak a jövőképét követi, és másokra bízza annak megállapítását, hogy az adott pillanatban játszik-e vagy éppen dolgozik. Meggyőződése szerint ő mindig mindkettőt egyszerre végzi.” (James MICHENER)

Jó érzéssel írom le, hogy szenvedélyemmé kezd válni, a hozzájárulás örömének élvezete mások anyagi sikeréhez és az általuk áhított életminőség megteremtéséhez.

Azt az elvet vallom, hogy ha valamit könnyű megtanulni, azt a tudást nehéz nagy haszonnal eladni. Olyan szakértelmet kell kifejleszteni, melyre igény van, és amit lehetetlen egyik napról a másikra elsajátítani. Ezért egy intenzív személyiségfejlesztésbe és önképzésbe is belekezdtem.

“Az iskolai, hagyományos oktatás keretében szerzett ismeretekből meg lehet élni. Önképzéssel viszont, egy vagyonra tehetsz szert.” (Jim ROHN)

Megéreztem, hogy sikerült rátalálnom az aktuális SIKERRECEPTRE, amely a következő:

“Úgy szerezd meg a jövedelmedet, hogy jusson időd annak élvezetére is!” (Tom HOPKINS)

Ez a tevékenység nem csupán egy, a sok pénzteremtő módszer közül, hanem a – legújabb hatástöbbszöröző eszközök alkalmazásán alapuló – jövedelemszerzés, hatékony stratégiája. Egyúttal valódi életforma is, ami egy – sokak által irigyelt – értékes, új baráti kapcsolatokkal gazdagított életstílus megvalósítását teszi lehetővé.

Világ életemben csodáltam azokat az embereket, akik a szenvedélyükből meg tudtak élni (mint a festők, írók, feltalálók, zeneszerzők, sportolók, szobrászok, színészek). Az ö számukra ismeretlen fogalom lehet az, hogy munka. Ha néha-néha arról panaszkodnak, hogy elfáradnak a tevékenységükben, azt csupán azért teszik, hogy ne irigyeljék tőlük a kimagasló jövedelmüket.

Új “szakmámnak” köszönhetően én is megismerkedhettem a sikeres emberek egyik féltve őrzött titkával:

“Előbb találd meg a szenvedélyedet, azután pedig a módját annak, hogy pénzt keress vele!”
(Tom HOPKINS)

Csodálatos érzés volt rájönni arra, hogy létezik egy olyan szakma, amelyben díjazzák azt, ha az embereknek segítünk megérteni az életkörülményeink gyakori változásaival együtt járó új folyamatokat, jelenségeket, valamint felfedezni a rejtett képességeiket, és bátorítani őket arra, hogy, hozzák ki magukból az adottságaik maximumát. Majd pedig, ezekre alapozott tevékenységükkel – megfelelő tapasztalat birtokában – akár a korábbi munkahelyükön kapott keresetük többszörösére is szert tehetnek.

Gyakran eszembe jut Zig ZIGLAR híres mondása:

“Bármit elérhetünk az életben, amit csak akarunk, ha kellőképpen segítünk másoknak, hogy ők is elérjék, amit szeretnének.”

A téves hiedelmek eloszlatásával hatalmas lelki energiatartalékok szabadíthatók fel az emberekben. Ezáltal sokkal könnyebben lesz növelhető az önbizalmuk és sokkal optimistábban tekintenek a jövőjükbe.

A CÉL tehát:  “Segíteni másoknak segíteni önmagukon!”

Ezt a szakmát elsajátítva – miközben már pénzt is kereshet az ember – az ÉLET igazi EGYETEMÉT járhatja ki, ellentétben a hagyományos (fő)iskolák többségével, ahol – még a múlt századi követelményeinek megfelelően – többnyire – alkalmazottak oktatják a diákokat arra, hogyan váljanak szófogadó alkalmazottakká…

Egy másik kedvenc mondásommal is szeretnélek megismertetni:

“Az életben nem az a fontos, hogy mit tudsz, hanem az, hogy mit csinálsz jól!”

Azért választottam ezt az új hivatásomat, mert így részesülhetek a passzív jövedelemszerzés – modern technikai eszközök alkalmazása révén – “átlagemberek” számára is hozzáférhető lehetőségéből. Ami azt jelenti: azért dolgozik az ember egyszer (de akkor minden – apait, anyait – bele adva!), hogy később egyre kevesebbet, vagy egyáltalán ne kelljen neki.

Egy alapjaiban más, a megszokott alkalmazotti helyzettől egészen eltérő, jóval hatékonyabb vagyonteremtő stratégiáról van szó. Ez egy újfajta tevékenység, ami bárki számára hozzáférhető, aki hajlandó jól elsajátítani az alapvető szakmai ismereteket, és kifejleszteni a szükséges speciális képességeket.

Ebben a szakmában nem manipulálni kell megtanulni az embereket, hanem egyfajta önzetlen problémamegoldó tevékenységet kell tudni folytatni.

Évezredes bölcsességek és hatékony modern kommunikációs eszközök alkalmazásának ötvözetét célszerű létrehozni. Így segíthetünk másoknak az információözönnel szembeni küzdelemben, és könnyíthetjük meg számukra a mai körülmények közötti boldogulásukat.

Igazán örömöt jelent az életben összetalálkozni egy olyan személlyel, akinek érzéke van ahhoz, hogy megkönnyítse másoknak felfedezni a nehezen észrevehető, rendkívüli adottságaikat, melyeket kamatoztatva igazán jólétben élhetnek.

Sikerült felismernem, hogy ha hisszük, ha nem:

Az MLM az egyik legértékesebb ajándéka lehet az életünknek, amiben eddig valaha is részesültünk. Ugyanis arra segít rájönnünk, hogy kik is vagyunk valójában, mik az erősségeink és a gyengéink. Képességekkel ruház fel bennünket ahhoz, hogy azzá válhassunk, ami lenni szeretnénk.

És a határ a csillagos ég! Ha hajlandók vagyunk megfizetni ennek az árát.

Az internetnek köszönhetően módom van arra, hogy a kezem rajta tarthassam az online MLM szakma fejlődésének a “pulzusán” úgy hazai , mint nemzetközi vonatkozásban.

A nálunk kedvezőbb internetes infrastruktúrával és nagyobb MLM tapasztalattal rendelkező országok online MLM guruinál megtanult módszereket, stratégiákat és taktikákat, igyekszem a hazai körülmények figyelembevételével adaptálni és a saját  – több, mint 20 éve működő – MLM hálózataimban is hasznosítani. A mai körülmények között így teremtem meg a feltételeit – a több lábon állás filozófiáját alkalmazva – az adottságaimnak legmegfelelőbb  jövedelemszerző lehetőségek kihasználásának ideális feltételeit.

Hat (6) éve egy igazán ÚJ jövedelemszerző tevékenységbe is belevágtam, mely lehetővé teszi számomra a  jólértesültségem és – folyamatosan gyarapodó – kapcsolati tőkém intelligens módon  való  pénzre váltását. Csoportkep-1

Gyakorlatilag  “munkahelyet” vagyok képes teremteni az erre a feladatra alkalmas jelentkezők számára. Egy annyira újdonságnak számító jövedelemszerző megoldással tudom őket megismertetni, amilyennel 6 évvel ezelőtt még lehetetlen volt Magyarországon rendszeres jövedelemre szert tenni.

A folyamatosan frissülő online MLM ismereteimet, meglátásaimat és tapasztalataimat a hírleveleimben, blog-bejegyzéseimben és e-bookjaimban, valamint egyéb tanulmányaimban teszem hozzáférhetővé a hazai MLM-ezők egyre gyarapodó tábora tagjainak.

Az online marketing módszereink fejlesztésében, tréninganyagok és e-bookok kiadásában, emellett a legújabb internetes eszközök és módszerek alkalmazásának gyakorlati elsajátításában, eredményt hozó online marketing stratégiák és taktikák másoknak megtanításában “érzem igazán otthon” magam.

Érthető, hogy mindenki minél előbb szeretné a célkitűzéseit elérni. Erre a legjobb módszernek azt tartom, hogy létrehozzuk a saját támogató környezetünket.  Ennek érdekében keressünk magunknak minél több olyan személyt, akinek az életében már sikerült megvalósítani azokat a célkitűzéseket, melyeket mi is szeretnék elérni, illetve akik nagy tapasztalattal rendelkeznek az önfejlesztésünk szempontjából fontos területeken, és képességek elsajátításában.

Egy-egy tapasztalt szakember véleményét megismerve egy adott témával kapcsolatban, a betanulási időnkből akár több évet is megspórolhatunk.

Nézd, el kell mondanom, hogy tisztességtelen lenne részemről bárki számára az én módszereimmel garantálni a sikert. Azt viszont megígérhetem, hogy nyitottságra és őszinte támogatásra számíthatsz tőlem, ha a jövőben úgy döntesz, hogy együtt fogsz működni velem, vagy megvásárolod a tréning anyagaimat vagy e-bookjaimat.

Minden esetre a DÖNTÉS kizárólag RAJTAD múlik. Ezzel kapcsolatban érdemes azt is tudni, hogy a nem döntés is döntés. Döntés amellett, hogy minden maradjon úgy, ahogy eddig volt…

“Megkönnyebbülten felsóhajtva mondom mindezt el. Sok, sok évvel ezelőtt: Az erdőben járva egy útelágazáshoz értem, és ott én akkor a kevésbé kitaposott ösvényt választottam. Nos, minden kedvező változást az életemben ennek a döntésemnek köszönhetek.” (Robert FROST)

Robert KIYOSAKI, T. Harv EKER, Bob PROCTOR, John MAXWELL, Bodo SCHAFER és Donald TRUMP könyveit elolvasva rájöttem, hogy igazán érdemes a pénzügyi intelligenciaszintünk  és vezetői képességünk folyamatos javításán fáradozni. Az elmúlt 5 évben az időm jelentős részét ennek a témának tanulmányozására fordítottam. Számos próbálkozás eredményeként sikerült rájönnöm, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem.

Amennyiben az általam közzétett információk felkeltették az érdeklődésedet, írj egy e-mailt, add meg a skype neved, hívj fel telefonon, vagy  legyél az ismerősöm a facebookon  és számíthatsz a személyes válaszomra – alkalmanként adott szakmai tanácsaimra.

Megígérhetem, hogy az e-mailjeim sem lesznek úgynevezett típus “konzerv” levelek. Érdemi válaszokra számíthatsz.

Korábban már említettem, hogy gyakorlatias és lényegre törő stílusom van, nem szeretem sokáig halogatni a dolgokat. Könnyen előfordulhat, hogy a tőlem kapott információk esetenként meghökkentőek lesznek számodra. Készülj fel egy nem éppen megszokott szemléletmód megismerésére az élettel, a pénzzel és a sikerrel kapcsolatban.

Számíts arra, hogy meg fogsz ismerni néhány motiváló gondolatot, ötletet, melyek alapján újra alkothatod az életviteledre vonatkozó célkitűzéseidet, vagy akár a legmerészebb vágyaidat is. Célom az, hogy segítsek neked egy jól átgondolt döntést meghozni, ami leginkább megfelel az érdekeidnek.

Köszönöm, hogy ennyi időt áldoztál arra, hogy jobban megismerj engem, és egyúttal befektetted önmagadba ezeket a perceket, hogy gazdagíthasd az online jövedelemszerzéssel kapcsolatos ismereteidet.

Megnyugtathatlak, hogy ne számíts arra, hogy – jelentkezésed esetén – majd akármire is igyekezni foglak rábeszélni. Arra biztatlak, hogy a saját döntésedet hozd meg, és vállald is azért a felelősséget! Végül is, te tudod legjobban azt, hogy mi a jó neked!

Az anyagi helyzeted megjavítására nyílik most lehetőséged. Ha komolyan akarsz a helyzeteden változtatni, akkor nyugodtan jelentkezz! Hiszen, mi veszteni valód van?

Bemutatkozásom elején azzal kezdtem, hogy korábban mennyire félénk, visszahúzódó voltam. Ma már egyáltalán nem ez a helyzet. Az MLM szakmának köszönhetően jelentős fejlődést tudok felmutatni, és sikerült megvalósítanom az alábbiakat:

“Építs az erősségeidre, és kovácsolj előnyt a gyengeségeidből!”

Függetlenül attól, hogy együtt fogunk-e működni a jövőben, talán érdemes jelentkezned, ha vannak kérdéseid az itt olvasottakkal kapcsolatban.

További szép napokat kívánok Neked!

KAJÁRIK Béla

KAJÁRIK Béla

Skype: bonidea


Tel: 06-1-610-95-99

a szenvedélyét és egyéniségét pénzre váltó
online marketing vállalkozó

FIGYELEM:

Ezt a cikket – részben vagy egészben –  bárki felhasználhatja a honlapján vagy
a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet!
Kajárik Béla