KÁRTÉRÍTÉS egy sokak számára – ma még – ismeretlen kártérítési jogosultság címén

Bejegyzés nyomtatása

HIHETETLEN és mégis IGAZ!

 

Mióta Magyarország az Európai Unió tagja lett, jelentős mértékű kártérítésre nyílt lehetőség egy –  sokak számára ma még ismeretlen – kártérítési jogosultság címén. Ez azt jelenti, hogy a gépjármű-balesetek során  okozott SZEMÉLYI SÉRÜLÉS esetén, mód nyílik –  a kárt okozó gépjármű üzemeltetőjének kötelező biztosítása terhére – nem vagyoni jellegű kártérítési igénnyel élni.

Kik jogosultak ilyen kártérítésre a közlekedési balesetek vétlen sérültjei közül, és kiknek éri meg kártérítési igénnyel jelentkezni?

 • közúti balesetben  8 napon túl gyógyuló sérüléssel egészségkárosodást szenvedett személyek (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros)
 • akiknek közeli hozzátartozója hunyt el közúti balesetben

Kártérítési típusok:

 • személyi sérülés
 • elmaradt kereset
 • gyógyulási költségek visszatérítése
 • járulék kifizetése a gyermekeknek
 • közeli személy halála
 • temetkezési költségek visszatérítése

A károsult személynek – kezdetben – egyetlen forintjába sem kerül az eljárás, mivel a kártérítési összeg megszerzésének folyamatát a felmerülő költségek előzetes befizetési igénye nélkül be lehet indítani.

Ezzel a fajta  kárigényükkel Magyarországon még kevesen  élnek, mivel:

 • sokaknak nincsen tudomásuk erről a lehetőségről.
 • vagy pedig ha van is információjuk erről, nem tudják kihez forduljanak a kártérítési igényük érvényesítése érdekében, aki segítene nekik a biztosító társaságokkal szembeni érdekérvényesítésükben.

 

Ezzel a fajta kárigénnyel visszamenőleg öt (5) évig lehet élni!

 


 

Amennyiben Önnek, vagy ismerőseinek jogosultsága van ilyen kárigény bejelentésére, szívesen segítek a méltányos kártérítés megszerzésében.

 

Ennek érdekében kérem vegye fel a KAPCSOLATOT velem!

 

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tel (kötelező)

Skype

Lakóhely - Megye

Tárgy

Üzenet

 

E-mail:   kajarikbela[kukac]gmail.com

SKYPE: bonidea

Mobil: + 36 30 / 984 96 14

Tel: + 36 1 610 95 99

FACEBOOK: http://www.facebook.com/KajarikBela

 

KAJÁRIK  Béla

 

Eddig 4 hozzászólás


 • NAGYON JÓ az EGÉSZ CSAK HAGYNÁNAK A HONATYÁINK MINKET IS ÚNIOSSAN ÚNIÓSBÉRBŐL ÉLNI.KÉSZ ÁTVERÉS SHOV AZ EGÉSZ.KÖSZI. • Tisztelt Szerkesztő!
  Leírásából első olvasatra úgy tűnhet, mintha az uniós csatlakozásunk nyitotta volna meg a lehetőséget a kártérítési ügyek tételes, részletes rendezésére. Irodánk már több, mint 16 éve rendezi az ilyen típusú kártérítési ügyeket.
  Üdvözlettel:

  Simon Dániel sk • Kedves Simon Dániel!

  Köszönöm a pontosítást.
  A bejegyzésemben a JELENTŐS MÉRTÉKŰ kártérítési lehetőségre hívom fel a figyelmet, ami valóban igaz, hiszen korábban is volt erre lehetőség csupán a mérték és a feltételek lettek kedvezőbbek az EU-s csatlakozásunkat követően.

  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Meglepő- hogy az összes “tantárgy” közül a legfontosabbat nem tanítják a legtöbb iskolában…My Profile • Tisztelt Simon Dániel!

  Én elhiszem, hogy Önök és még úgy tudom, hogy van még egy – két cég akik régebben foglalkoznak kártérítési ügyekkel. Mégis úgy tűnik számomra, a számtalan, azt is mondhatnám igen sok 5. évesnél régebbi balesetesek jelentkezése kapcsán, hogy nem igazán volt ez ismert, vagy nem volt hatékony. Még mindig nehézkes, hogy el is higgyék az emberek, hogy segítséget kapnak. A másik azt is jelezték, ilyenről még nem hallottak, hogy NE legyen előzetes költségük.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *