Készségkészletünk fejlesztésének képlete

Bejegyzés nyomtatása

E  x  K O I  x  C S  =  K K F

Jelmagyarázat:

E Energia

KOI Koncentrált Odafigyeléssel eltöltött I

CS = Cselekvés

KKF = KészségKészletünk Fejlesztése


A képlet szerzője: Jonathan BUDD

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Like” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 14 hozzászólás


 • Ez a képlet igazán érdekes. Tulajdonképen arról szól, mire fordítasz időt, energiát és mennyit. Azonkívül meg mered – e tenni amit tanultál. El mersz – e indulni az úton vagy nem. Véleményem szerint erről is szól ez a képlet.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Az élet él és élni akar!! Rajtad múlik!!My Profile • Én a KOI-t nagyon kedvelem. Szeretek elmélyülni, és igazán érdekes dolgokkal foglalkozni. Az egyensúly a a képletben még korántsem tökéletes nálam. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Pénzhez kapcsolódó korlátozó meggyőződés- és hogyan lehet ezeket gyorsan elengedniMy Profile • Az energia nálam előfordul, hogy turbó üzemmódba van,de van ,hogy teljes tartalékon.A KOI a zavart körülmények miatt nehezen kivitelezhető Pld:jelen pillanatban is itt ugrál a kislányom a hátam mögött az ágyon.A cselekvés: néha tettre kész ,néha gyáva nyúl.A KKF-re pedig még sok időt kell rászánnom. • Na ezt hívom én Aktív gondolkodásnak: KOI = Koncentrált Odafigyeléssel eltöltött Idő 🙂 • Nagyon érdeked dolog az, hogy az ember még azon is képes gondolkodni, hogy hogyan gondolkodik…
  Erre valóban szükségünk van ahhoz, hogy ne az átlagemberek életét éljük!
  Kajárik Béla recently posted..Van KRDSED Milyen szempontok alapjn nyitod meg a berkez emailjeidetMy Profile • Siker? Elterveztem valamit, és megvalósítottam. Jó érzés! Lehet, hogy csak egy halom vasalnivaló ” feldolgozása volt a terv, aznap. Ha sikerült, örömmel rakom a szekrénybe, játszom egyet a kisfiammal, és úgy érzem, ma sem éltem hiába! 🙂
  Erdei Zita recently posted..104.Figyelembe vve hogy milyen nehz megvltoznom ostobasg elvrni hogy msvalakit kpes legyek megvltoztatniMy Profile • De milyen finom jó érzés is az,Zita, a szépen kivasalt illatos ruhák, az elégedetten elalvó gyerekek látványa… 🙂 :)….vagy egy kellemes beszélgetés, amin minden beszélgetőpartner nyer, vagy feltenni egy cikket, idézetet a blogra, egy hosszú nap végén, és hallgatni, ahogy dorombol a cica…..vagy meghallgatni a szomszéd problémáit, amik nem túl érdekesek számunkra, de milyen hálás, hogy elmondhatta….!! :)Nekem az lesz a legfőbb siker, ha egy jól működő csapat vezetője, segítője, tagja lehetek…:) !!

  Első igazi sikerem az utóbbi időkből, hogy itt lehetek, és megvitathatjuk a különböző izgalmas és érdekes témákat:) !
  Petőházi Mónika recently posted..Az ember rjn hogy amint megvltoztatja gondolatait….My Profile • Kedves Zita és Móni! Igen ezek a gondolatsorok hiányoznak sokak életéből,mert más szemszögből nézik a dolgokat,pld.már megint ennyi a vasalni való ,a szomszéd is mindig panaszkodik.Igazából minden magunkon múlik ,hogyan akarjuk látni a dolgokat, csak mi irányítunk. 🙂 • @Béla: és ez a tudatos gondolkodás, vagyis a gondolatok tudatos irányítása.
  Radó Hajnal recently posted..Ha ezt megérted- és elfogadod- többet nem lesz …My Profile • Sokan azt mondják a lét határozza meg a tudatot. Ők élnek a vakvilágban. Szerintem a tudat határozza meg a létet. A döntéseid irányítanak akkor nem mész a többi után beállva a sorba.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Az agyunkba és tudatunkba dől el a döntés az biztos.Azt senki sem tudja megmondani,hogy kinek mi jár az eszében egyenlőre nem vagyunk gondolat olvasok,amikor valaki gondolatai alapján döntést hoz,meg van győződve arról,hogy az ő gondolkodása jó és kész nem enged abból. • A legtöbb ember bizony nem gondolat olvasó. Szerintem elég nagy baj lenne abból ha az ember minden esetben látná a másik gondolatát.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Egyébként ha az ember nagyon figyeli a másikat, rá lehet állni. Én ezt huszonéves koromban egyszer megtanultam. Iszonyú nagy gondolati erőfeszítést igényel.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Az pedig tény, hogy sem neked, sem a másik embernek nem jó, így hamar leálltam erről. Most csak ritkán alkalmazom. Szerencse, hogy csak nagyon kevesen voltak hajlandóak ekkora összpontosításra.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *