Kimozdulási technika a kényelmi zónánk elhagyására

Bejegyzés nyomtatása

Nem kevés problémát szokott jelenteni számunkra a jól megszokott kényelmi zónánk elhagyása.

Íme egy  – működőképes – MEGOLDÁS erre a nem könnyű feladatra:

Igyekezzünk – tudatosan – addig EMLÉKEZTETNI  önmagunkat az áhított – új –  KÖRÜLMÉNYEKRE, amíg el nem hisszük azokat!

Mivel ekkor a jelenlegi körülményeink közötti tartózkodásunk már  kezd KIBÍRHATATLANNÁ válni, és kénytelenek leszünk elkezdeni  cselekedni.

 

Mike  Dillard

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Igen ez tökéletesen igaz. Persze az út kissé hosszú és rögös.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 5. folytatás.My Profile • Nekem elég inspirációt jelent, hogy ne kelljen hagyományos munkahelyen dolgoznom, ahol a beosztott- főnök felállás a forma. Tehát minden erőmmel dolgozom, hogy megteremtsem a saját működőképes online vállalkozásomat, hiszen itt mindenki a tudásának és képességeinek megfelelően érvényesül.
  Tresóné Farkas Emília recently posted..A várakozások törvényeMy Profile • Érdekes szó ez a “kényelmi zóna”, persze értjük, hogy a megszokottat jelenti. De a megszokott élet valóban kényelmes, és kellemes?:) Ha a kényelmi zónában tartózkodás jó lenne, rengeteg elégedett emberrel találkoznék. 😀
  Petőházi Mónika recently posted..A pénzügyi válság, valójában belső értékválság.My Profile • A legtöbb embernek az igazi inspirációja a szabadság. Az már más kérdés, hogy képtelenek arra, hogy megfogalmazzák – és LE IS ÍRJÁK -, hogy MIT jelent számukra ez a szó: SZABADSÁG. A legtöbben azt hiszik, hogy szabadnak lenni ennyi: pénztömegeket, vagy egyéb más anyagi javakat birtokolni. Egy minőségibb élet, egy márkásabb autó, egy álomház a valóságban = szolgálataink, szorgoskodásaink eredménye. (szerintem)
  Radó Hajnal recently posted..Minden Nap, Új kezdetMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *