Lehet, hogy az internet menti meg az MLM vállalkozásodat?

Bejegyzés nyomtatása

Annak idején – több, mint 15 évvel ezelőtt – amikor elkezdtem az MLM vállalkozásunkat a feleségemmel együtt építeni, nagyon lelkes voltam, és nagy elszántsággal vetettem bele magam ennek a szakmának a fortélyai megismerésébe és alkalmazásuk mielőbbi elsajátításába.

Mások sikerét látva, rengeteg próbálkozást tettem akkoriban – eredménytelenül…

Elég hamar rá kellett jönnöm, hogy a szponzorvonalam által akkor még sikerrel használt „régimódi MLM” módszereket nem nekem találták ki… Nem tudtam velük megvalósítani az MLM vállalkozásunk felépítésre vonatkozó merész elképzeléseimet.

Én ugyanis nem vagyok az a „típus” aki úton-útfélen képes bárkivel megismerkedni és kapcsolatot teremteni. Nem rendelkeztem jelentős ismerőskörrel  és semmiféle hatást nem voltam képes rájuk gyakorolni.

Ma már jól tudom, a hagyományos MLM módszer csupán a lakosság 2 %-át alkotó egyének számára működik igazán eredményesen. Mindez azért van így, mert ők rendelkeznek azokkal az adottságokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ezt a módszert (ismerősök névlistája, továbbajánlások, egy méteres szabály, stb.) alkalmazva sikeresek legyenek.

Megértettem, hogy ha igazán JELENTŐS SIKERT akarok elérni az MLM-ben, akkor meg kell találnom a módját annak, hogyan tudok egy népes hálózatot önállóan felépíteni.

Szerencsénkre néhány év „botladozást” követően megérkezett hozzánk is az INTERNET (bevezették az optikai kábelt a házunkba). És ekkor kezdetét vette egy szó szerint mesébe illő történet…

Akkor még nem gondoltam azt, hogy csupán az érdeklődők nálunk jelentkeztetésére szolgáló módszer alkalmazását elsajátítva egy olyan útvonalra lépek rá, amely felülmúlja legmerészebb álmaim megvalósulást. Ugyanis ma már elmondhatom, hogy hetente általában  3-4 újonnan érdeklődő személlyel folytatok Skype beszélgetést az MLM vállalkozásunkhoz csatlakozás feltételeiről, és emellett többféle online jövedelemforrással rendelkezem.

Ha bárki is korábban nekem azt ígérte volna, hogy rendületlen kitartásom és a kommunikációs csúcstechnika alkalmazásának köszönhetően erre a szintre fogok eljutni, egyszerűen kinevettem volna az illetőt.

Szeretnéd megismerni, hogy pontosan hogyan kezdtem ezt el?

Íme a „használati utasítás” , amivel a kezemben  elindultam ezen az utamon…

Amennyiben Te is követed a „lábnyomaimat” neked is a kezedben lesz a „kiviteli terv” az MLM vállalkozásod internetre való átköltöztetéséhez, és egy új növekedési pályára állításához. A következő két éven belül elérheted, hogy az érdeklődőid nemcsak, hogy keresni fogják veled a kapcsolatfelvételt, hogy megtudják te milyen MLM vállalkozást építesz, hanem még fizetni is fognak neked azért, hogy szóba állj velük.

Igen jól olvastad, ez ma már bevált gyakorlat a profi MLM-ezőknél, hogy az értékes idejüket csak azokba “fektetik be” , akiket arra érdemesnek tartanak és azt kiérdemlik. Hol vagyunk már életünknek a kilencvenes években jól ismert „klasszikus” MLM jelöltkutató üzemmódban való élésétől?

Azt szeretném ezzel most mondani, hogy az igazán talpraesett hálózatépítők ma már tisztában vannak azzal, hogy az új műszaki megoldások jelentik ebben a szakmában is a jövőt!

A fiatalabb korosztály tagjainak napjainkban adott a lehetőség, hogy rövid időn belül lehagyják az MLM hálózatukban eredményesen tevékenykedő „veteránokat” csupán azért, mert megértik és eredményesen alkalmazzák a legújabb kommunikációs eszközöket az MLM vállalkozásukban.

Mivel az MLM – több egyéb sajátosságon kívül – azoknak az igazi vállalkozása, akiknek szenvedélye a tanulás és az új dolgok iránti érdeklődés, az internetes eszközök alkalmazásának elsajátítása az MLM vállalkozásuk eredményességének növelése érdekében egy rendkívül jó lehetőséget teremt.

Érdemes tehát alaposan tanulmányozni mindazokat az online eszközöket és módszereket, amelyek jelentősen megkönnyítik egy MLM hálózat felépítését.

„Ha megismered a valódi Online MLM-et, a jövőben soha mást nem akarsz többé már csinálni a családod  jólétének megalapozása érdekében.”

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 7 hozzászólás


 • Ezt a bejegyzést (is) javaslom mindenkinek elmenteni, aki érdeklődik a modern online MLM módszerek iránt.
  Petőházi Mónika recently posted..Pénzvonzó módszerMy Profile • Móni én már el is mentettem,mert itt Béla nagyon egyszerűen érthető módon tudtára adja az embereknek a teendőket akik,online mlm szeretne felépíteni.Köszönöm a tanulási lehetőséget és kívánom még több ember találjon rá erre a lehetőségre és éljen is vele. 😀 • Éppen tegnap este is kaptam egy “leszúrást” ez miatt, hogy online is tevékenykedek, mondván, időrabló és nem személyes. Ilyenkor azonban az a kérdés magamban, “Miért van akkor az, hogy így is kapcsolódnak emberek a csoportomhoz?”
  Radó Hajnal recently posted..Kis türelem –My Profile • Mindenképpen hasznos, és nagyon biztonságos felépíteni a másik oldalon az információs piramist! Köszönöm Béla minden segítségedet!
  Dr. Dezsényi Emese recently posted..Érezted már úgy- hogy hálás vagy az életnekMy Profile • Hajni!
  Nagy örömöt jelent számomra ez a bejegyzésed, hiszen saját tapasztalatoddal igazolod az online MLM működőképességét.
  Sokan hiszik tévesen azt, hogy az interneten az érzelmek nem képesek “átmenni”. Ha csupán egy próbát tennének ebben a “műfajban” rájöhetnének, hogy micsoda tévhitben élnek, és ennek köszönhetően az élet számos gyönyörétől fosztják meg magukat…

  “Az igazi problémát az emberek számára nem az jelenti, amit NEM tudnak, hanem az, amit ROSSZUL tudnak.”
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Az átlagembernek nincsenek álmaiMy Profile • Szia Emese!

  Az “információs piramis” kifejezésedet – engedelmeddel – a jövőben rendszeresen fogom majd használni az írásaimban, annyira találó és valóban kifejezi a lényeget.

  Tudom, ez most sokak számára még “kínaiul” hangzik, de hamarosan egy bejegyzésben majd elmagyarázom, hogy itt miről is van szó.
  Kajárik Béla recently posted..Online Marketing sebességváltóMy Profile • Én három éve foglalkozom az MLM internetes ágával és képzési lehetőség hiányában nekünk szponzoroknak kellett kitalálnunk azokat a módszereket, technikákat, amik működnek. Mert fontos tudni, hogy a hagyományos MLM módszerek itt már egyáltalán nem használhatók. Rendszeres webkonferenciák tartásával, a munkatársak képzésével jutottunk el eddig, hogy egy növekvő üzletet tudunk építeni. Elárulom, hogy ehhez Bélának az anyagaiból is merítettünk. A skype mint eszköz az internetes marketing elengedhetetlen eszköze. Az igaz, hogy személyes kapcsolat nélkül nem igazán megy a dolog, de skype-on akár kamerával is tudunk beszélgetni az érdeklődőinkkel és ezzel bizalmat tudunk építeni! Ha jól gondolom ez a lényeg a személyes kontaktusban. Jól használható ingyenes eszköz a mi számunkra, javaslom minden internetes marketinggel foglalkozó szakmabelinek. Ja és persze a webkonferenciákról sem szabad elfeledkezni!


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *