Önfejlesztő bölcsesség: Mit adhatok itt?

Bejegyzés nyomtatása

“Mit adhatok itt? Miként lehetnék ennek az embernek vagy ennek a helyzetnek a szolgálatára?” Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.”


Eckhart Tolle

FORRÁS: Szenyán Ildi Honlapja

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Ez a valódi bőségtudat. nem úgy kell kifejleszteni, hogy “bebeszélem” magamnak, hogy bőségtudatom van, bőség vesz körül. Ha azzal kezdem, hogy minden helyzetben keresem, és meg is találom, amit másoknak adhatok, ez magától kialakul. Nem könnyű, mert át kell állítanunk a hozzáállásunkat, és életformává változtatni, de megéri. közben sok tévedést is korrigálhatunk, megérthetjük mi az igazi érték, és hogy hogyan tud adni az, akinek semmije sincs. • Sokan ezt kizárólag a pénzre értik. Holott a bőség a szellem a lélek és a pénz együtt. Ahol ezek nincsenek összhangban, ott csak ideig óráig van pénz.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 2. folytatás.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *