MLM bölcsesség: Csak akkor válthatjuk valóra álmainkat…

Bejegyzés nyomtatása

“Csak akkor válthatjuk valóra álmainkat, ha másokat is erre biztatunk.”

Megérkezésünk Los Angelesbe!

Diákkori álmom volt hogy eljussak Kaliforniába! Ez 2005-ben sikerült!

Bill Quain “Tervezd meg a sorsodat” című könyvéből

 

Diákkori álmom volt, hogy eljussak Kaliforniába!

Ez 2005-ben sikerült!

Érdemes  merész álmokat kitűzni, és  beleadni minden apait-anyait a megvalósításukba.  Ha eközben egy kicsit “elbambulsz” (nem figyelsz oda, nem erőlteted a dolgokat…) egyszer csak azon veszed észre magad, hogy MEGVALÓSULNAK!

No, persze azért  nem árt az sem, ha “menetközben” kitartóan és következetesen alkalmazod a másoknál már bevált SIKERELVEKET és SIKERRECEPTEKET!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • Éppen a minap fejtettem ki véleményemet a témáról blogomban:

  Gyermekkoromban sokszor álmodoztam arról télen, hogy milyen jó lenne, ha az ágyamnak kereke nőne, és csak úgy elgurulna az iskolába, anélkül, hogy nekem ki kellene mászni a jó meleg dunyha alól, és nem kellene a hideg, csípős időben, álmosan, fagyoskodva iskolába menni.

  Aztán később, ahogy cseperedtem, arról álmodoztam, hogy majd nyerek a lottón, és gazdag leszek, mindenem meglesz, amit kívánok. Érdekes, arról soha nem álmodtam, hogy állok egy boltban, és vásárlókat szolgálok ki, vagy ülök egy számítógép mellett, püfölöm a billentyűket a főnököm utasításai szerint, és a munkámért felveszem a tisztes fizetést, amiből meg tudok mindent vásárolni, amire vágyok. Az ember már kisgyermekként álmodozik jólétről, gazdagságról, egészségről, majd felnő, és álmai szertefoszlani látszanak. Maradnak a szürke hétköznapok. Ha esik, ha fúj bemész a munkahelyedre, ledolgozod az előírt munkaidődet, megkapod a fizetésedet, ami épp a napi megélhetésedre elég, félretenni nem tudsz belőle öreg napjaidra. Majd, ha eléred a nyugdíjkorhatárt, nyugdíjba vonulsz, és megkapod addigi fizetésed kb. 40%-át? Munkát vállalni már nem tudsz, mert egészséged sem engedi, hogy kiegészítsd nyugdíjadat. Hogyan tovább? Álmainkat tovább kellene álmodni, és az álmokat valóságra váltani. Tovább álmodni, hogy fekszek a tengerparton, és miközben alszok, kapom a fizetést! Ki ne szeretné, ha így lenne? Pedig lehet így, ha időben gondolsz a jövődre! A lottón nem nyertél, jó, ha kettesed volt! Fizetésedből félretenni nem tudtál. Nagy vagyont sem örököltél. Ezek mind csak álmok maradnak!

  De, ha időben ráeszmélsz a valóságra, és megragadod a lehetőséget, akkor álmaid valóra válhatnak. Csak merj álmodni! Mit szeretnél? Nyugodt, békés öregkort? Fedezd fel a passzív jövedelemben rejlő lehetőségeket! Míg aktívan dolgozol, bizonyára van lehetőséged heti pár órát fordítani arra, hogy felépítsd üzletedet, ami passzív jövedelmet, mellékjövedelmet, nyugdíj kiegészítést termel Neked, hogy akkor sem kelljen nélkülöznöd, amikor már nem leszel aktív kereső. Hogy tudod mindezt elérni? A XXI. század nagy lehetősége az MLM. Légy rugalmas, kreatív, alkalmazkodj a körülményekhez, változtass gondolkodásmódodon, élj a lehetőségekkel és megvalósíthatod mindazt, amiről eddig csak álmodtál! Ne a csodát, vagy a véletlent várd, tegyél is azért, hogy sikeres légy. Kemény, és kitartó munkával sokat tehetsz azért, hogy életed jobb legyen. Igen, munkával, és kitartással. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az nem mond igazat!

  Az MLM-mel, korunk legfejlettebb üzleti modelljével megteremtheted anyagi függetlenségedet és megtalálhatod a sikerhez vezető utat. Nem kell sok pénzt invesztálnod bele. Elsajátítod a termékismeretet, továbbadod saját tapasztalataidat, és közben még pénzt is keresel. Ahhoz, hogy elkezdj dolgozni, csak ismerősök kellenek, nem kell nagy kezdeti tőke, befektetés, ezért mondják azt, hogy a hálózatépítésben csak nyerni lehet! • Kedves Ilona!

  Örömmel üdvözöllek a honlapom hozzászólói között.
  Köszönöm az igen értékes – gyakorlati tapasztalatokban és tanácsokban gazdag – hozzászólásodat.
  Remélem, hogy ilyen módon a jövőben is fogod gyarapítani “kis közösségünk” tudástárát!
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- A sors akkor állít minket nagy döntések elé…My Profile • Merj nagyot álmodni, és kitartóan dolgozni az álmod megvalósításán. Na ez az ami sokaknak nem megy.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *