MLM bölcsesség: Szerintem a legjobb vezetők azok, akik arra törekszenek…

Bejegyzés nyomtatása

“Szerintem a legjobb vezetők azok, akik arra törekszenek, hogy a legtöbbet hozzák ki az embereikből – életeket változtassanak meg. Ha valakinek ez az életcélja, a profit önmagától áramlik.”

Susan Bagyura


Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Terems egy jobb világot!Sok ember tudattalatjában van negati avagy pozitiv tudat aminek hatalmaival mi magunk élünk együtt,és képviseljuk öket ezét a saját gondolatom magamban folytom peddig talán tudatában vagyok mind annak amire a ´közös bolygonk még keres választ .Kutatja eredetiségének miltját kérdem én az létezik-e vagy csak válasz keresés arra ami nincs is vagy valojában létezönek tünik megmagyarázhatattlan egyszerü elmélet amit mi magunk alkotunk.Mindezek melett a kérdésre meg van a válasz csak nem mindegy hol fedjük fel milyen csoportnak vagy embereknek akik ezt ellenünk forditva akarnak ök lenni a viselöjük azoknak akik ezt valoban tudják.Nem mindegy kivel állunk szembe milyen rezgés hullámok között tengödük milyen irányba képessek rossz frekvenciába manipulárisan elterelni a valodi tudást vagy annak gyakorloját<nem érthetö emez gondolat bármilyen isten nézet felé és itt nem is ezotériárol beszélek< Teljesen uj dolog talán más emberek szemébe vagy még nem mindenki vette figyelembe vagy egyszerüen nem fér bele a mai gondolatba,pedig benne van és összetetten beszélünk is rola még sem hinnénk a fülünknek,hogy igen ez az tudduk volna csak rossz volt az informácio közvetiés és el terelte rola a gondolatuk,habár mindig a nehezebb utat választjuk mert ezt tanitoták nekünk és ezzel elnyomva a létezését arrol a kidolgozott egyszerüségnek ami már egyszerübb nem is lehetne! Kiváncsi lennék arra ki az aki fel tenne egy kérdést amire nem tudja senki a választ és azt mondanám amit bizonyitani lehet már bizonyitott!!!!! • Minél több jót teremtesz annál több pénzed sikered lesz. Persze ez még fordítva is igaz, remélhetőleg minél kevésbé. Nekünk kell tenni róla.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Fellebbentjük a fátylat a szépségipar titkairól I részMy Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *