MLM bölcsesség: Az MLM-ben elsősorban nem eladni kell megtanítani az embereket

Bejegyzés nyomtatása

“Az MLM-ben elsősorban nem eladni kell megtanítani az embereket, hanem kapcsolatokat építeni és segíteni nekik megtalálni a helyüket az életben!”

Kajárik  Béla

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 3 hozzászólás


 • Ez igazán nem könnyű feladat, viszont nagyon szép.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • Minden benne van a tevékenység nevében: Kapcsolati marketing. Ha Te jó és szilárd kapcsolatokkal rendelkezel (hiteles vagy),tényleg nem kell eladnod semmit csak saját magadat. Szinte magától megy. • Ehhez képest sajnos sokan pont az ellenkezőjét csinálják. Nemhogy építenék a kapcsolatokat, hanem rombolják. Erőszakosan rá akarják tukmálni magukat a másikra.
  Ha sok hálózatépítőnek sikerülne eljutnia ehhez a gondolathoz, akkor az MLM, mint munka is sokkal megbecsültebb lenne.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *