MLM bölcsesség: Nem az MLM-rendszerekben van a hiba…

Bejegyzés nyomtatása

“Nem az MLM-rendszerekben van a hiba, azok működnek, csak egyes emberek nem működnek benne, és ezt nehéz beismerni. És ezek az emberek szidják legjobban ezt az üzletet, nehogy másnak sikerüljön. Ez az, ami ÁLTALÁBAN nem jó!”

Ungár F. Ferenc

 

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • Tökéletes meglátás. Itt meglátszik az elvégzett munka. Volt egy felmérés olyan emberek között, akik számítógépen dolgoztak.
  Döbbenetes átlag munka eredmény jött ki. Nem írom le percre pontosan, mert még az egy órát sem éri el.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile • Ez így van sajnos!Akinek nem sikerül egyik napról a másikra pénz csinálni belőle az már azt mondja hogy nem jó üzlet és el ítéli!Szóljon az az ember nekem ha tud olyan vállalkozást amiből napokon belül pénzt lehet kivenni! • Ismeritek azt a viccet, hogy megdöglik a német, az amerikai és a magyar tehene, mit kérnek a Jótündértől? A német egy másik tehenet. Az amerikai egy 100 tehenes farmot, a magyar meg azt, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is!!!!


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *