MLM siker Titok: Az igazán eredményes emberek nem csupán arra törekednek…

Bejegyzés nyomtatása

“Az igazán eredményes emberek nem csupán arra törekednek, hogy személyi edzővé – coach-csá – képezzék magukat, hanem igyekeznek ezt az edzői képességüket önmaguk fejlesztésére is használni.”


Barbara Silva

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Like” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Valójában szerintem csak önmaguk fejlesztésével egyidejűleg lehetséges jó személyi edzői tevékenységet végezni.
  Petőházi Mónika recently posted..Pénzhez kapcsolódó korlátozó meggyőződés- és hogyan lehet ezeket gyorsan elengedniMy Profile • Egyetértek Mónikával. Ahogy fejlesztjük önmagunkat és megváltozunk, mások segítése és oktatása olyan természetessé válik, mint a lélegzés.
  Gerbovics Péter recently posted..Első lépés a sikerhezMy Profile • Önmagunk folyamatos fejlesztése nélkül nem lehetünk jó vezetők. Képzeld csak el, ha egy idő után valamilyen formában a vezetett tapasztaltabb, képzettebb lesz nálad, mert te megrekedsz egy bizonyos szinten. Mert ha azért halad előre, mert az útmutatásunk alapján olyan anyagra is rábukkan amivel mi még nem találkoztunk, akkor büszkék lehetünk magunkra mint útmutatókra, és Őrá mint út mutatottra.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Az élet él és élni akar!! Rajtad múlik!!My Profile • Másokat csak és kizárólag úgy tudunk helyesen vezetni, ha önmagunkat már kiképeztük rá. Ezért a kezdő kérjen segítséget, akár a távmentortól is.
  És amikor már olyan fejlett, hogy csak tovább kell képeznie magát, ne feledje a segítséget, és ugyan olyan jó szívvel adja tovább a tanultakat, mint ahogyan ő kapta.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *