Nyerő TIPP a naponta rendszeres olvasáshoz

Bejegyzés nyomtatása

A művelődés, az ismeretszerzés nem olyan, mint a védőoltás, hogy elég legyen egyszer ‘beadni’. Az iskola csak elindítja az embert ezen az úton. Az olvasást és tanulást életünk végéig folytatni kell. aki ezzel ‘leáll’, az anyagi és társadalmi értelemben is lemarad. Aki nem olvas, az olyanokkal kerül egy kategóriába, akik meg sem tanultak olvasni. Az olvasók közül kerülnek ki a vezetők, és a vezetők állandóan olvasnak és tájékozódnak.

Lefekvés előtt legalább tizenöt (15) percet szánjunk az olvasásra. Igen hatékony módszer, ha elalvás ellőtt még egy csomó pozitív, reményt adó információt táplálunk az agyunkba. Agyunk aztán tudat alatt, egész éjjel folytatja a kapott információ feldolgozását – miközben mi az igazak álmát alusszuk. Reggelre kelve pedig már nem ugyanaz a fejünk, mint ami az este volt. Az ember komoly fejlődést produkálhat ezzel a módszerrel.

FORRÁS: Philip Stills: KEZDJÜNK ÚJ ÉLETET!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 7 hozzászólás


 • A jó pap is holtig tanul” ez egy régi mondás, de
  igy igaz.Bár az internet egy kicsit háttérbe szoritja a könyvolvasást- bár itt is olvasunk, azért mindig van amit el kell olvasni. Sőt a régebben olvasott könyvekben is kutakodom, ha valami eszembe jut és nem
  tudom pontosan.Ezért nem szeretek könyvet kölcsön adni, mert én legalábbis mindig olyan nehezen kapom vissza. Sőt még szépirodalmi
  könyveket is kellene, de arra mostanában nem jut időm • Én is ezt gyakorlom, csak én itt a neten. Ezentúl könyvet fogok olvasni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile • Ez is egy remek idézet, amivel teljes mértékben egyetértek. Saját példám, amikor olvasok este 15-20 percet egy motiváló könyvből, az elalvás is sokkal békésebb. Néha nem kerül erre sor, és akkor hiányzik. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Nem abból lesz passzív jövedelmedMy Profile • Móni!
  Az, hogy ha már hiányzik Neked az olvasás, tényleg egy jó jel arra, hogy sikerült maradandó szokásoddá tenni a rendszeres olvasást.
  Kajárik Béla recently posted..Vállalkozói bölcsesség- Komolyan úgy gondolom- hogy ha ügyes vagy és okos-My Profile • ÚJ indulónál 1. házifeladat: reggel-este olvasás. 1 könyvet a kezébe nyomok, és mellékelek egy listát 😀
  Radó Hajnal recently posted..Lépj be Te is a pályára!My Profile • Az új körülményeim miatt,sajnos az olvasásra marad a legkevesebb időm legnagyobb bánatomra,pedig ha tehetném le sem tennék egy könyvet addig míg végig nem olvasom.Már csak a hat-hét óra alvás időmből tudok elcsípni egy kicsit olvasásra. • Igen, az olvasás szenzációs élményt jelent. Megmozgatja a fantáziát, irányt mutat, tanít.
  Az olvasásban a rendszeresség a legfontosabb, a napi 10-15 perces ráfordítás nem olyan sok, mégis hasznos. Állítólag, ha 4x , 5x ugyanazt megtesszük, már szokásunkká válik. Ajánlom ezt a napi olvasás kipróbálására.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *