Önfejlesztő bölcsesség: A legtöbb ember egyáltalán nem hisz önmagában

Bejegyzés nyomtatása

“A legtöbb ember egyáltalán nem hisz önmagában, fogalma sincs mire képes. Magas szintű önbecsülés nélkül semmi átlagon felülit nem lehet alkotni. Az átlagot viszont senki nem becsüli. Ezek azok az emberek akik csendes kétségbeesésben élik le életüket és elhitetik önmagukkal, gyerekeikkel, hogy akiknek sikerül valami azok kiváltságosak, mert… gazdag az apjuk, örököltek, feketéztek, egyszóval szerencséjük volt. A sikert minden sikertelen a szerencsével magyarázza.”

Ungár F. Ferenc

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 1 hozzászólás


 • Döbbenetes az az erő, amivel az ego hárítja a felelősséget! Ha ilyen emberrel beszélgetsz, biztos lehetsz benne, hogy az ő életét a “sors” irányítja, és ő nem tehet semmit. Ha rákérdezel, hogy miért, mit tett eddig, a válasz csak ködösítés. Akinek az életét a vaksors alakítja az mennyire bízik magában?


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *