Önfejlesztő bölcsesség: Tisztában vagyok vele, hogy apám vezetői értékeket csepegtetett belém…

Bejegyzés nyomtatása

“Tisztában vagyok vele, hogy apám vezetői értékeket csepegtetett belém azzal, ahogyan korok bölcsességének bizonyos morzsáit kiválogatta. Ezek a leckék bevésődtek a tudatalattimba, hogy felmerülve segítségemre legyenek olyan élethelyzetekben, amelyekre alkalmazhatóak. Ezért vagyok máig szakértő az idézetek terén; az idézetek telibe találhatnak negatív vagy zavaros gondolkodás esetén. Tehát amikor az emberek azt hallják, hogy a történelem legkülönbözőbb korszakainak nagy gondolkodóit idézem vagy rájuk hivatkozom, már tudják, hogy ez olyasmi, amit fiatal koromban kezdtem el, és azóta is folytatom.”

Robert Kiyosaki

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 1 hozzászólás


 • Egyre többen értelmezik félre, azt, hogy a ma számít. Vagyis a múlt az elmúlt, a jövőt nem ismerjük, ezért csak a jelen számít. Itt is látható, hogy igen is, hogy fontos a múlt. Ugyan úgy, mint a háznak az alap. Nekünk embereknek a múltunk a stabil alap. Akát úgy, hogy tanulunk a hibából, akár úgy, hogy követjük a jó dolgokat.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 6. folytatás.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *