Önfejlesztő bölcsesség: Gyakran megengedjük magunknak, hogy apró dolgok felbosszantsanak

Bejegyzés nyomtatása

“Gyakran megengedjük magunknak, hogy apró dolgok felbosszantsanak, olyanok, melyeket szánni és feledni kéne. Nagyon sok értékes órát pazarolunk olyan sérelmeken nyavalyogva, melyekre évek távlatában sem mi, sem más nem emlékszik. Ez nincs jól! Inkább az értékes tetteknek és érzéseknek, nagyszerű gondolatoknak, valódi gondoskodásnak, hosszan tartó vállalkozásnak szenteljük az életet.”

Andre Maurois

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • A rossz érzések nagy energiával rendelkeznek, nehéz tőlük szabadulni. A leghatásosabb olyan pozitív dolgot keresni, melynek energiája nagyobb. Örömmel és lelkesedéssel tölt el, így nem marad időnk, sem kedvünk bosszankodni 🙂 • Zita!

  Szerintem ez is egy fontos képesség,- amivel a sikeres emberek már rendelkeznek – vagyis képesek önmagukat függetleníteni a “pitiáner” ügyektől és csak a számukra igazán fontos dolgokra összpontosítani a figyelmüket. Minden egyéb energiaelszívó hatást képesek semlegesíteni és EZÉRT sikeresek!
  Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség: Az élet legnagyobb boldogsága…My Profile • Éppen fejlesztem ezt a képességet 🙂 • A kulcs megint a szorgoskodás. Ha tesszük a dolgunkat, nem marad se idő, se miértünk bosszankodni.
  Petőházi Mónika recently posted..Hajítsd sutba az egódat!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *