Önfejlesztő bölcsesség: Egy munkahelyen való fix állásban dolgozás…

Bejegyzés nyomtatása

“Egy munkahelyen való fix állásban dolgozás előrelépés volt abban az időben, amikor az emberek a mezőn tevékenykedtek – tavasztól őszig – és télen pedig, vagy kukoricát morzsoltak vagy disznót vágtak, és pokolian erős pálinkát ittak, hogy bátornak és erősnek érezzék magukat.

Számukra életminőség-javulást eredményezett az, hogy télen-nyáron fedél alatt, változatlan intenzitással és jövedelem mellett dolgozhattak. Az sem zavarta őket, ha a főnökük úgy meghajtotta őket, mint Singer a varrógépet… Minél nehezebb fizikai munkát végzett valaki, annál többet keresett.

Mára megváltozott a helyzet…
Akik az életüket bérrabszolgaként fix állásban tengetik, azokra a napjainkban már otthonukban tevékenykedő, és az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználók úgy tekintenek, mint kisgyermekek a hangyaboly körül sürgő-forgó hangyákra: Ámulatba ejti őket a szorgoskodásuk, de önmaguk nem szeretnének közéjük tartozni.”

KAJÁRIK Béla

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 4 hozzászólás


 • Ez egy igazán bölcs megállapítás.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 4. folytatás.My Profile • Nagyon komoly amit írtál Béla!Sok munkahely hírdető falára ki lenne függesztve szerintem sokan elgondolkodnának a jövőjük változtatásán
  ! • Ha már elgondolkodik valaki, az fél siker. A többség azonban nem gondolkodik, csak azt hiszi, h gondolkodik…
  Radó Hajnal recently posted..Kicsoda, én?My Profile • Ezt sajnos még mindig sokan nem hiszik el!


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *