Önfejlesztő bölcsesség: Gondolkodásunk fejlesztése

Bejegyzés nyomtatása

“Egészen addig, amíg legbelül mélyen te nem érzed magadat megfelelőnek ahhoz, hogy hatalmas vagyonod, boldog párkapcsolatod, vagy bármilyen más sikered legyen, addig a sikerek el fognak téged kerülni.
Éppen ezért fontos az, hogy fejleszd a gondolkodásodat, és tanulj olyan emberektől, akik már eljutottak arra a sikerszintre, ahová te is vágysz.”

 

Braskó Csaba
Szemléletfejlesztési tréner

Ha szeretnéd megismerni a sikeres emberek gondolkodási szokásait, akkor ismerd meg Csaba Szemléletfejlesztés Programját!
Kattints ide a további információhoz!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Tökéletesen igaza van Csabának.Én már évek óta tanulom, és még nem értem a végére. Biztosan van aki azt mondja, lassan tanulok, mint a kiselefánt. Viszont a vége nem igaz, mert elmélyítem, és nem felejtem könnyen gyorsan az elsajátítottakat.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Meghalsz vagy megbocsájtasz?My Profile • Még toporgom,a nyomoruság szitlyén,ÉS ESZT VALLOSITOM MIDEN EGYES NAP.DE A 22800FORINT ÖSSZ BEVÉTELEM.NEM ENGEDI MEG ASZT AZ ELRUGAZKODÁST,HOGY BEFIZETHESEM AZ ELSÖ LÉPÉST .HA EBBÖL AZ ÖSSZEGBÖL MÉG OSZTOZOM 5 EMBBERE.SZÁMOMRA ELÉRHETETLEN.14900FORINT,KIFIZETÉSE.AZ ELRUGASZKODÁSOM HOZ.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *