Önfejlesztő bölcsesség: Gyors siker nem létezik.

Bejegyzés nyomtatása

“Gyors siker nem létezik. Nincs varázspirula, ami hirtelen megváltoztatja az életünket. Ha ez iránt érdeklődsz, az egyszerűen sértés lesz mindazokkal szemben, akik már megfizették a sikerük árát.

A SIKER = Számtalan Bukás halmazával és rengeteg órányi tanulással”

 

Mike  DILLARD

 

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 3 hozzászólás


 • És közben lelkes kitartással! • Nem is lenne hasznos egy ilyen varázspirula, mert a siker árát megfizetni annyit jelent, hogy megtanulni, és megtapasztalni, hogyan kell elérnünk azt, amit szeretnénk az életünkben, és hogyan tartsuk meg mindezt. Túl gyors pozitív változás hamar negatív irányba fordulhat.
  Petőházi Mónika recently posted..Ha olyan szegények vagyunk..My Profile • Hát ez tökéletesen igaz. Mégis nap mint nap zaklatnak újabb és újabb jobbnál jobb, gyorsabbnál gyorsabb tuti lehetőségekkel. Arra lennék kíváncsi, mikor értik már meg emberek, hogy ne zargassák a másikat sokszor köszönés bemutatkozás, mindenféle előismeret nélkül.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 5. folytatás.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *