Önfejlesztő bölcsesség: Minél több emberrel kerülsz kapcsolatba

Bejegyzés nyomtatása

„Minél több emberrel kerülsz kapcsolatba, annál valósághűbb lesz az elméd információszűrője. Egyre több személy valóságát leszel képes magadévá tenni. Ennek eredményeként sokkal inkább fogsz tudni majd a talpraesett emberek módján viselkedni, és élvezni az életet. A sokat látott és eseményt megélt, világot járt embert övező tisztelet is leginkább ebből ered.”

 

Kajárik Béla

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 1 hozzászólás


 • Ha több emberrel állunk kapcsolatban, többféle visszajelzés érkezik hozzánk önmagunkról, és más emberek élettapasztalatairól. Ez jó hatással van az énképünkre, és kiszabadít a hozzánk közel állók véleményétől való függésből.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *