Önfejlesztő bölcsesség: A nagy emberek és a többiek közt az a különbség…

Bejegyzés nyomtatása

“A nagy emberek és a többiek közt az a különbség, hogy ők folyamatosan részt vesznek életük alakításában, ameddig a többiek csak csendben várakoznak, hogy kiderüljön hova sodorja őket az élet legközelebb. A kettő közti különbség, a teljes élet és puszta lét közti különbséget mutatja.”


Michael E. Gerber

 

FORRÁS: Pongor-Juhász Attila hírlevelében olvastam


Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Ennek aztán rengeteg fokozata van. van aki ígyszületik, ilyen mentalitással, van aki ösztönösen talál rá, és van akinek egy áttörő “ébredés” kell hozzá, hogy eljusson ide. Mindenképpen erős lélek, és kitartás kell hozzá! • Érdekes az, hogy én mindig terveztem, és iparkodtam azt véghezvinni. Anyukám pedig azt mondta mindig, hogy a sors mindig jobbat ad mint amit én akarok, várjam ki. Amikor pedig belefogtam a vállalkozásaimba, ugyan segített, de rendkívül türelmetlen volt. Pedig igazán jól éltünk.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!?My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *