Önfejlesztő bölcsesség:Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet…

Bejegyzés nyomtatása

“Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!(BIBLIA: Példabeszédek 4:23)

Eddig 7 hozzászólás


 • “Ha magammal nem vagyok harmóniában, másokkal sem lehetek, mert kívül csak az jöhet létre, ami bent van: egy lehangolt hegedű összezavarhat egy egész zenekart.” Müller Péter
  Petőházi Mónika recently posted..Hogyan kell helyesen szeretniMy Profile • Így van Móni! Köszi szépen, hogy megosztottad velünk ezt a remek idézetet!
  Kajárik Béla recently posted..Vállalkozói bölcsesség-Mikor új ötletem támad- mindig megkérdezem 10 barátomat…My Profile • Ez így van! Addig, amíg kívül keressük az okokat és a megoldásokat….csak a mókuskerekünket tapossuk, nem változik semmi. Időlegesen meg-megoldunk egy-egy problémát, de nem változik semmi. Amikor rálelünk a belső békére, s megismerjük a harmónia ízét, a világ megváltozik : már nem áll ellen, már nem vicsorog ránk többé. Az út nem bonyolult. Némi érzelmi intelligencia sok problámából csinál feledatot. Azt meg megoldjuk, moslyogva, szeretettel. • Így igaz, és a szív az önzetlen meg nem pihenő munkájával tartja fenn azt. Olyan önzetlen módon amit bizony mi emberek nem is nagyon tudunk utánozni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Amiről a kozmetikai ipar mélyen hallgatMy Profile • Az érzelmek a szívben laknak. Befolyásolják, sok esetben meghatározzák döntéseinket. nem mindegy tehát, hogy szeretet, barátság, jó érzések, vagy harag, gyűlölet, keserűség tölti el. Dolgoznunk kell rajta, hogy a jó érzés legyen a több! • “Dönts szíved szerint: aki szeretettel közelít a világ dolgaihoz, mindig jól dönt.” “A szív hangja – az igazság első szava.” (Tatiosz) • “Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho)


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *