Önfejlesztő bölcsesség: Vajon miért lehet az, hogy rengetegen végeznek különböző üzleti főiskolákon és egyetemeken….

Bejegyzés nyomtatása

“Vajon miért lehet az, hogy rengetegen végeznek különböző üzleti főiskolákon és egyetemeken, és mégis csupán oly kevesen lesznek kiemelkedően sikeresek?

Ennek oka pontosan az, hogy azt hiszik, hogy tudnak, és emiatt elfelejtenek gyakorolni. Konfrontálniuk kellene azzal a ténnyel, hogy az ismereteik nincsenek a tudás szintjén. A kiemelkedő siker szemléletének elsajátításához gyakorlás szükséges. Ha ezt nem akarod, akkor nem leszel sikeres. Ha akarod, de nem teszed, akkor sem! Ha akarod és teszed is, de nem a megfelelő módon, akkor sem. Ezért lesznek  csupán kevesek sikeresek, mert nem teszik meg, amit meg kell érte tenniük! A kiemelkedően sikeres emberek állandóan azon dolgoznak, hogy fejlődjenek. Ha sikeres akarsz lenni, akkor szintén a folyamatos fejlődést kell gyakorolnod!

Csak abban érsz el fejlődést, amit csinálsz! Alkalmazható tudásra kizárólag gyakorlással lehet szert tenni.”

 

Braskó  Csaba

AJÁNLOTT olvasmány: Nem kell aggódni, az egyetem majd jól felkészít az életre!

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 2 hozzászólás


 • Mint ahogyan azt már Robert Toru Kiyosaki is megmondta:”Az iskolában azt megtanítják az embernek, hogyan kell a pénzért megdolgoznia. Azt viszont már nem mondják el, hogyan kell a pénzt megdolgoztatnia.” illetve “Egy egyetemi diploma nem jogosít fel arra, hogy abbahagyd a tanulást, vagy hogy ne növeld tovább hatástöbbszörözőid számát.”

  És nem elég valamit megtanulni, a tanultakat alkalmazva, rendszeresen kell csiszolódni a jelenhez.
  Szenyán Ildikó recently posted..Mondd el, mutasd ki!My Profile • Még mindig azt hiszik emberek kis hazánkban, ha elvégzel egy iskolát akkor már birtokodban a tudás. Ezért tudnak oly nehezen elhelyezkedni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!!?? 5. folytatás.My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *