Önfejlesztő bölcsesség: Annak, aki tényleg formában kíván maradni

Bejegyzés nyomtatása

“Annak,  aki tényleg formában kíván maradni, a teljes fittség manapság többet jelent, az egyszerű testi erőnlétnél – az egész életét és annak  minden területét fitten kell tartania. Hogyan számíthat például jó erőnlétre az, aki rosszul áll anyagilag, ezért agyonaggódja magát?”

Dr. John Demartini

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 7 hozzászólás


 • Rövid válasz: sehogy! 🙂
  Az élet minden területén meg kell találnunk a nekünk megfelelő egyensúlyt.
  Petőházi Mónika recently posted..Szeresd az életet!My Profile • Folyamatos mozgásban kell lennünk mint, testileg mint ,agyilag.Aki nem tornáztatja az agykerekeit befásul,a fizika torna pedig jó közérzetünk ,egészségünk energia állapotunk miatt fontos.Úgy kell alakítani életünket,hogy mindezekre jusson időnk. 😀 • Úgy, hogy dönt és előre tekint. Az hogy még szegény, vagy nem elég gazdag, nem jelenti azt, hogyha cselekszik a változás érdekében, akkor avval teljen az ideje, az energiáit az agyon aggódásra fecsérelje.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Ha az ember a minden napjait úgy éli, hogy folyamatosan fejleszti magát, és nem csak elméletben, hanem ami nehezebb a gyakorlatban is, az eléri azt, hogy elkerülje az aggódás. Addig is az aggódás helyett, figyeljen a mára, a ma örömeire, feladataira, és a jól elvégzett munka jutalma meg lesz.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Nagyon fontos tanács amit írtál Mária. 😀 Igen fel kell hagynunk az aggódással,ami a kezdetben nagyon nehezen megy ,nekem is,valamelyik nap sikerül valamelyik nap nem annyira,de már azt elértem az aggódás ideje lerövidül és felváltja a megoldásra törekvő cselekvés. 😀 • Örülök Brigi, hogy neked is sikerült magad többé kevésbé túl tenni magad. Ezután már a siker következik. Türelem rózsát teremt.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Itt van az Ősz itt van újra!!!My Profile • Köszi Mária a biztató nyugtató szavaid ,sokat jelentenek számomra.Most már én is érzem van miért, nap mint, nap felkelnem és cselekednem! 😀 🙂 😀


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *