Önfejlesztő bölcsesség: Vannak, akik minidig csak arra készülnek, hogy egyszer majd elkezdik élni az életüket.

Bejegyzés nyomtatása

“Vannak, akik minidig csak arra készülnek, hogy egyszer majd elkezdik élni az életüket. Addig szoktunk várni, amíg a dolgok megváltoznak, amikor majd több időnk lesz, amikor majd nem leszünk annyira fáradtak, amikor, majd kineveznek bennünket, amikor majd megállapodunk, addig, addig, addig. Úgy tűnik, hogy mindig kell valami jelentős eseménynek történnie az életünkben, mielőtt igazán elkezdenénk valóban élni.”

 

George SHEEHAN
filozófus

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 4 hozzászólás


 • Aztán végül a valódi élet soha nem jön el, és mindenki, meg minden hibás, csak az egyén nem.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!?My Profile • Nem érdemes várni, mert: “A dolgok holnap mindenképp valahogyan alakulnak. Tehát vagy Te leszel az, aki megváltoztatja őket, vagy valaki más változtatja meg őket a számodra.”
  Sergio ZYMAN
  vagy ahogy Zorba mondja:
  “Táncolj és megjön a zene!” 🙂
  Szenyán Ildikó recently posted..Ismerd meg önmagad – MBTIMy Profile • Érdemes lenne kideríteni, hogy mikor és miért alakul ki bennünk ez a dolog, hiszen a gyerekekre nem jellemző. Figyelve a kicsi fiamat feltűnt, hogy tényleg a “mában” él. Nem rágódik a múlton, és nem vacakol a jövővel. Azt éli, de azt nagyon, ami éppen van :)) • Éveken keresztül azért hajtunk hogy egzisztenciát teremtsünk magunknak utána azért hogy felnőjenek a gyerekek eközben keményen dolgozunk az életben maradásért legyen miből fenntartani a lakást amit nehezen banki segítséggel építünk fel tudjuk fizetni a rezsit a gyerekek költségeit ezek a dolgok felőrlik a mindennapjainkat kevés idő marad odafigyelni egymásra nem jut hely az érzelmeknek nincs idő rá és azt hisszük ez az életünk de egyszer rájövünk hogy másképp is lehet az a jó ha ez még időben történik legyen fontosabb számunkra az együtt töltött idő annak a minősége figyeljünk mindig szeretteinkre addig amíg vannak a gyerekek hirtelen kirepülnek s már nem lesz úgy szükségük ránk a szüleink meghalnak pedig szükségünk lenne rájuk sosem lehet tudni mit hoz a holnap jöhet egy váratlan betegség és mindennek vége addig kell élni amíg van kiért van kivel amíg szeretnek minket és amíg mi is szeretünk én azt gondolom ez a legfontosabb az életben töltsünk együtt minél több időt szeretteinkkel amikor csak lehet ne sajnáljuk a pénzt az időt mert ezek az együttlétek megérik az egymás iránt érzett biztos szeretet átsegít bármilyen nehézségen azt gondolom enélkül sivár az ember élete de nagyon fontosnak tartom hogy legyen hitünk és ezt soha ne adjuk fel ez adja meg az igazi boldogságot SZERESS ŐSZINTÉN ÖNZETLENÜL ÉS MIDEN A TIÉD LEHET AMI BOLDOGGÁ TESZ nekem nincs a számlámon pénz csak mindig éppen annyi hogy megéljünk de nem érzem magam szegénynek sőt….. van három klassz fiam egy aranyos férjem vannak még szüleim van anyósom és van testvérem is de van néhány igazi jó barátom és van hitem ezt kívánom neked is legyen hited /51éves vagyok és igazából mostanában kezdtem ezt megérteni még nem késő változtass te is


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *