MIRŐL van szó?

Váltsd pénzre a szenvedélyedet!

Szeretnél jövedelemre szert tenni a szenvedélyedre alapozott tevékenységet folytatva? Ez ma már egyáltalán nem lehetetlen vágyálom, hanem realitás. pipa-3Lassan már 15. éve, hogy tanulmányozom az önerőből jómódjukat megteremtő személyek észjárását, gondolkodási szokásait, döntési módszereit és hozzáállását a mai életkörülmények alakulásához.
Az internetnek köszönhetően a felfedezéseimet 10 éve már valóban ideális körülmények között végezhetem.

Az alábbiakban néhány sajátos meglátásomat szeretném közreadni a napjainkban rendelkezésünkre álló jövedelemszerzési lehetőségekkel kapcsolatban.

Igaza van O. W. HOLMES-nak, aki szerint:

“Egy pillanatnyi ösztönös felismerés felérhet egy egész élet tapasztalatával.”

Divatos ma azt mondani, hogy az internet gyökeresen megváltoztatja az emberek életét. És ez valóban így is van.

Sokan elégedetlenek a jelenlegi jövedelmükkel és emiatt bosszankodnak.  Én is így voltam ezzel a kérdéssel, amíg rá nem bukkantam Joe SCHROEDER egyik hírlevelében az alábbi mondatra:

„Ha nem vagy elégedett a jövedelmeddel, akkor ez azt jelenti, hogy nem fordítottál elegendő IDŐT az életedből a jövedelemszerzés módjainak tanulmányozására.”

Ugyanennek a problémának egy másik magyarázata pedig úgy hangzik, hogy a problémát az jelenti, hogy az adott személynek nem sikerült a szakmájában megfelelően pozícionálnia magát, hogy kellő mértékben részesülhessen a szolgáltatásaiért cserébe kiérdemelt anyagi elismerésből.

Egy újabb értelmezése ennek a dolognak pedig az, hogy az illető önmenedzselő képességén van még fejleszteni való…

Ezzel a témával kapcsolatos az a megállapítás is, amit  Donald TRUMP egyik könyvében is olvastam. Ő az apjától hallotta az alábbi bölcsességet:

„Tudj meg minden lehetőt arról, amivel foglalkozol!”

Szerintem mindazoknak, akik elégedetlenek a jelenlegi anyagi helyzetükkel és bevételeikkel, érdemes elgondolkodniuk azon, hogy talán megérné nekik alapvetően változtatni a jövedelemszerzésről alkotott szemléletmódjukon?

Segítségünkre vannak ebben azok a személyek, akik – különleges adottságaiknak köszönhetően – előre megérzik a jövő trendjeit, és megkönnyítik számunkra azok kellő felkészültséggel fogadását.

Szerencsémre nekem már sikerült néhánnyal közülük az interneten „megismerkednem”, így  módomban áll közzé tennem a tőlük tanultakat.

Mindazok, akik egy adott beosztásban dolgozva szerzik jövedelmüket csupán az általuk elvégzett feladatkörre meghatározott munkadíjban részesülhetnek. Vagyis az így megszerezhető jövedelmüknek van egy korlátja.  Emellett, hiába rendelkeznek viszonylag jól hasznosítható jártassággal egyéb szakterületeken is, mindezért semmiféle pluszdíjazásban nem részesülnek.

Nézzünk erre most egy PÉLDÁT:

Vegyük egy autóbuszsofőr esetét. Őneki havonta meg kell elégednie a beosztásának megfelelő munkabérrel, hiába beszél két idegen nyelven, készít remek fényképeket szabadidejében és ráadásul még a teniszezés is a hobbijának számít.

Az internet azonban megnyitotta számára a lehetőséget arra, hogy valamennyi képességét kamatoztatva, korlátlan mértékben szerezzen magának jövedelmet.

HOGYAN lehetséges EZ?

Mindössze négy (4) alapelv megértésére van szükség ahhoz, hogy bárki részesülhessen az ilyen módon előállítható jövedelemfajtából, melyek a következők:

1.) Szenvedélyünkkel kapcsolatos legfrissebb információk felkutatása, és mások számára könnyen hozzáférhető formában közzététele.

2.) „Rajongóink” folyamatosan növekvő táborának létrehozása az internet segítségével

3.) A vásárlási TIPPET adó személy beazonosíthatósága.

4.) A több lábon állás, vagyis egyszerre több jövedelemforrásból származó jövedelemszerzés.

Ismerjük akkor most meg mindegyik alapelvet egy kicsit részletesebben (A már említett buszsofőr példánkat alapul véve)

1. Szenvedélyünkkel kapcsolatos legfrissebb információk felkutatása, és mások számára könnyen hozzáférhető formában közzététele.

A buszsofőr „barátunk”  – miután felfedezte az internet által nyújtott  korlátlan lehetőségeket – létrehozza  a saját honlapját, ahol  az egyik hobbijával, a teniszezéssel kapcsolatos legfrissebb és az amatőr  szinten teniszezők számára hasznos gyakorlati információkat  kezdi el közzétenni. Különféle online marketinges módszereket alkalmazva eléri, hogy honlapja a népszerű keresőmotorok találati listáján felkerüljön a leggyakrabban látogatott 10 honlap listájára.

Ezzel egyidőben létrehozza a saját – teniszezést kedvelők – csoportját („rajongói klubját”) valamelyik Online KÖZÖSSÉGI portálon (facebook, twitternetwork.hu stb.), és annak tagjait is ellátja az általa felfedezett és érdekesnek tartott információkkal.

2. „Rajongóink” folyamatosan növekvő táborának létrehozása az internet segítségével

Mivel sikerül remek hangulatot teremteni a „klubjában” összegyűltek közösségi életéhez, barátkozásához, vélemény és tapasztalatcseréjéhez, munkájának eredményeként – idővel – az ott rendszeresen összegyűlt rajongói számára egy mérvadó véleményforrás szerepét kezdi betölteni. Olyan személlyé kezd válni, akinek adnak a véleményére…

Miért lesz népszerű az általa létrehozott honlap, vagy online közösségi csoport tagjai számára? Azért mert  időt spórol meg nekik azzal, hogy helyettük felkutatja és gyorsan elérhetővé teszi az őket érdeklő hasznos információkat. Azok ugyanis egy helyen könnyebben megtalálhatják és a barátaikkal meg is vitathatják az őket érdeklő témaköröket.

Buszsofőr barátunk ezt a mérvadó véleményforrás pozícióját tehát az internetes jelenlétének („területfoglalásának”) köszönheti.

3. Vásárlási TIPPET adó személy beazonosíthatósága

Az internetes értékesítés egyik zseniális technikai adottságáról van itt szó. Nevezetesen arról, hogy megoldottá vált egy vásárlási döntés meghozatalát befolyásoló személy beazonosíthatósága. Ez a gyakorlatban a partner programok keretében már remekül működik!

Az adott terméket értékesítő személy – egy speciális programot használva – lehetővé teszi, hogy bárki ajánlhassa másoknak az ő termékét, és az ennek következtében megtörtént vásárlást követően jutalékot fizet az ajánló személynek.

Az ajánló személy kap egy kódszámot, amit a saját honlapján – egy reklám banner formájában – , vagy e-mailjeiben elhelyez, és amikor a reménybeli vásárló erre rákattint és eljut az értékesítő személy honlapjára, ennek a kódnak alapján történik az illető beazonosítása. A program – egy külön kezelőfelületen – lehetőséget ad az ajánló személynek a saját forgalma és bevételei nyomon követésére.

4. Több lábon állás, vagyis egyszerre több jövedelemforrásból származó jövedelemszerzés

Érdemes megbarátkozni ezzel a fogalommal, mely szerint a jövőben egyidejűleg akár többféle internetes jövedelemforrásból szerezzük a jövedelmünket. Ezek lehetnek különféle partner programokból származó jövedelmek, de ebbe a kategóriába tartozhat bele az online MLM vállalkozásunkból befolyó keresetünk is. Gyakorlatilag így korlátlan mértékben tehetünk szert  jövedelemre, melynek felső határt csupán a kreativitásunk szabhat.

Egy gyakorlati PÉLDÁN jól látható hogy a fenti alapelvek együttes alkalmazásának eredményeként, hogyan válthatjuk pénzre a szenvedélyünket.

Buszsofőr barátunk, úgy a saját honlapján, mint az online közösségi „klubjának” oldalán a partner program kódjait tartalmazó bannereket helyezhet el, valamint hirdetési felületeket is értékesíthet (egyedi megállapodás szerinti díjért) – termékforgalmazó és szolgáltatásokat nyújtó cégek számára – , mivel  a rajongóinak köszönhetően képes biztosítani azok gyakori látogatottságát.

A teniszkedvelők körében kivívott népszerűségének köszönhetően az alábbi értékesítéssel foglakozó vállalkozókkal kötött megállapodásai alapján nyílik módja jövedelemre szert tenni:

• Tenisz felszereléseket (ütők, ruházat, kellékek) értékesítő cégek

• Tenisz klubok üzemeltetői (bérleti díj, tanfolyamok)

• Sportolók számára ajánlott étrend-kiegészítőket forgalmazó cégek

• Külföldi tenisz versenyekre utazást szervező irodák

El lehet képzelni, hogy a fenti példában bemutatott módszer alapján, bárki a saját hobbijának megfelelő „kellékek” vásárlóinak tippadása révén, korlátlan mértékben szerezhet magának jövedelmet.

Az már csak „hab a tortán” hogy ebben az esetben valójában nem is nekünk kell eladnunk, mivel elvégzi ezt helyettünk az adott termékeket értékesítő vállalkozó honlapja, vagy az illető saját maga (partner programok használata és hirdetési felületek értékesítése esetén).  A mi feladatunk „csupán”  a reménybeli vásárlókkal való összetalálkozás elősegítése volt.

Az online közösségi „klubunkban” pedig a „rajongóink” a témát egymás között alaposan megvitatva, helyettünk adnak tanácsot a vásárolni szándékozó társuknak, és segítik elő annak döntését, megkímélve bennünket az értékesítéssel foglakozástól.

Buszsofőr barátunk ezen kívül a fotózás iránti szenvedélyéből is pénzt csinálhat, az általa készített remek felvételek online értékesítése révén!

Ezen ismertetőmmel arra kívántam felhívni a figyelmedet, hogy egyéni képességeidet egy sajátos ÉRTÉKTEREMTŐ  tevékenységet folytatva hogyan válthatod pénzre, egy olyan jövedelemszerző lehetőséget kihasználva, amelynek most a XXI. században teremtődtek meg az ideális feltételei.

Amennyiben kedved támad a fent leírt módszernek a kipróbálásához javaslom, hogy ne sokat habozz!

VÁGJ BELE és minél előbb kezdd el kamatoztatni az adottságaidat, méghozzá úgy hogy a SZENVEDÉLYEDNEK ÉLJ, és abból a tevékenységedből teremtsd elő a családod megélhetéséhez szükséges jövedelmet, amit valóban élvezettel csinálsz!

Meglátod majd, hogy MEGÉRI!

“Az átlagember a történelem folyamán sohasem rendelkezett ugyanolyan vagyonteremtő eszközökkel, mint a gazdagok. Századokon át a királyok birtokoltak minden földet, aztán az olaj – és acélmágnások birtokolták az összes nyersanyagot, a nagyiparosok birtokoltak minden gyárat. Az internet azonban egyenlő esélyeket teremtett. Ez a nagy esélykiegyenlítő.”

(Burk HEDGES)

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban
az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet!
Kajárik Béla