Online MLM siker-képlet: Minőségi életet élők sikerképlete

Bejegyzés nyomtatása

Napjainkban a minőségi életet élők egyik  sikerképlete:

siker-képlet

Jelmagyarázat:


Érzelmi intelligenciaOnline MLM – hálózati értékesítés


Wellness termékek és szolgáltatások


Elektronikus – DIGITÁLIS – intelligenciaPasszív – JOGDÍJSZERŰ – jövedelem


Korlátlan szabadidővel rendelkezésBaráti kör

A képlet szerzője: Kajárik Béla

Természetesen a fenti képlet a különféle WELLNESS termékek (pl. étrendkiegészítők, kozmetikumok, testápolószerek) és szolgáltatások  HELYETT más egyéb termékek (pl. játékok, kommunikációs szolgáltatások, könyvek, stb.) esetében is érvényes!Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 35 hozzászólás


 • Tartalmas képlet, és ez az életé, nem a fizikáé. 🙂
  Petőházi Mónika recently posted..Kérem a kulcsot!My Profile • Nagyszerű és igaz képlet ,ez az én célom is és legyen még sok hasonló gondolkodású emberé is. 😀 • Sokszor el sem hisszük, hogy egyszerű, tervezett lépésekkel képesek vagyunk változtatni az életünkön.
  Erdei Zita recently posted..Mit kell tenned- hogy 2011 a sikereid éve legyen! Garantált módszerek a siker eléréséreMy Profile • Ezt a képletet még nem nagyon értem. De dolgozom rajta. • Kedves Tamás!

  Javaslom, hogy kattints rá az aláhúzott szavakra/kifejezésekre és akkor a képlet tartalma könnyebben megérthető lesz!
  Kajárik Béla recently posted..Humoros bölcsesség- A bank az a hely- ahol kölcsönadják az esernyőt…My Profile • Kedves Béla.
  A megértésében van egy kis problémám. • Ez az igazán tartalmas élet. Sokan nincsenek felkészülve rá lelkileg, így nem is tudják bevonzani, elérni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Most , ahogy olvasom a Kiyosaki legújabb könyvét, gondolom, hogy a képletben kellene szerepelni a pénzügyi intelligenciának is. • Kedves Jelena!

  Köszönöm az észrevételedet, igazad van, napjainkban az ember nem engedheti meg magának azt a “luxust”, hogy pénzügyileg analfabéta maradjon!

  Nos, hogy tetszik Neked az új Kiyosaki könyv?
  Én is most olvasom – már második alkalommal…
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Mindig olyan dolgokat csinálok- amiket nem tudok…My Profile • Kedves, Béla!
  Ha lehet ezt szavakban leírni akkor azt mondanám, hogy megdöbbentő, magába ragadó.Ezt a könyvet egyszerűen nem tudok letenni. A másik az, hogy ennyire tartalmas, hogy nem tudok semmilyen részleten átfutni, mindent figyelmesen olvasok. Türelmetlen vagyok és alig várom mikor vége lesz a munkanapomnak, csak hogy folytatni tudjam az olvasást! Úgy gondolom, hogy ez a könyv sohasem fog kerülni a polcra és mindig az asztalomon lesz! És neked mi a véleményed a könyvről? • Én ezt Kiyosaki eddigi legjobb könyvének tartom és a jövőben – ezen a honlapomon – igyekszem majd számos igen találó gondolatát közreadni, hogy mások is megismerhessék azokat és hasznosíthassák a gyakorlatban.
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Mindig olyan dolgokat csinálok- amiket nem tudok…My Profile • Kedves, Béla, mindig és csodáltam benned ezt az önzetlen tudás átadása képességedet. Én már elkezdtem és egy egész cikkek sorozata indítok ebben a témakörben. • Jelena, ma másik e-mail címet használsz a hozzászólásaidnál és ezért 2-szer is szerepelsz a TOP 10-es hozzászólói listánkon. Hamarosan le fogod előzni magadat, ha így haladsz.

  Jobb lenne, ha a korábbi e-mail címedet használnád, amelyikkel már 19 hozzászólásod van ebben a hónapban!
  Erre gondolok:
  jmkontroller@gmail.com
  Kajárik Béla recently posted..Önfejlesztő bölcsesség- Mindig olyan dolgokat csinálok- amiket nem tudok…My Profile • Köszönöm, hogy felhívtad rá figyelmemet:) • Sajnos én még nem olvastam Kiyosaki könyveket,de mikor megtehetem szeretnék.A legújabb könyvének mi a címe,ha megkérdezhetem? Jelena, gratulálok hamar feljöttél a top háromba ,üdvözöllek körünkben. 😀 🙂 • Szia Brigi!

  A könyv címe: Gazdagok összeesküvése.
  Már kapható Kiyosaki új könyve!
  http://www.bagolyvar.hu/webshop/product/a-gazdagok-osszeeskuvese-a-penz-8-uj-szabalya,000381.html

  Igen így van! Jelena mostanában nagyon “belehúzott” és bekerült a TOP 3-ba, amihez én is Gratulálok neki.
  Úgy látom, hogy nagy versengésre számíthatunk még a hónap hátra lévő részében!
  Kajárik Béla recently posted..A cselekvés idejeMy Profile • Köszönöm Béla az információt!
  Igen szerintem is sok lesz itt a hozzászólás,én sem szeretnék lemaradni!Viszont szurkolok a többieknek is,mindent bele lányok és fiúk! 🙂 😀 🙂 • Én is gratulálok Jelenának. Kiyosaki könyveit könyv formájában én is most fogom teljes terjedelmében olvasni. Eddig a vonzásról, az emberi érzelmek és a siker összefüggéseiről olvastam többségében.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Kedves Mária a Kiyosaki könyveket lehet magyarul,nem könyv formájában is olvasni az interneten?Mivel én csak pár hónapja kezdtem az olvasgatást,én a két kezemen meg tudom számolni ,hány könyvet olvastam el. • Kedves Brigi, Mária is Béla!
  Köszönöm szépen a gratulációt, de őszintén szólva számomra nem a nyerés a fontos, hanem a részvétel “egyívású” emberek társaságában!
  Briginek azt üzenek, hogy ha az interneten megrendelsz a könyvet az onlinebook-ban , akkor kedvezményesen tudod vásárolni, feltéve, ha személyesen elmész érte. • Szia Brigi!

  Jelena és én is a Bookline.hu online könyvesboltban vásároltuk a könyvünket, ahol általában 15 %-os kedvezményt adnak.

  Szombathelyen a megrendelt könyvek ezen a címen – szállítási költség fizetése nélkül – átvehetők:

  Kossuth Lajos könyvesbolt
  Cím: 9700 Szombathely, Berzsenyi tér 2.
  Telefon: 06-94-345-212
  Kajárik Béla recently posted..A cselekvés idejeMy Profile • Kedves Brigi van olyan könyv amit lehet az interneten is olvasni, sőt egy időben le lehetett tölteni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Valójában amiről itt szó van a siker képletben az eredményt, mármint a passzív jövedelmet, és a sok szabad időt nagyon sok ember el kívánja érni. Csak hát persze nyolc órai napi munkával. És a saját végzettségével.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Jelena és Béla köszönöm a tálcán hozott információt,a pontos vásárlási oldalt és a címet.Mindenképp felkeresem az oldalt és megnézem. 🙂 • Ezt én is megfogadom, habár Szombathely igen távol esik tőlem.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Köszi Mária neked is a jó ötletet.Mondjuk úgy élvezhetőbbnek tartok egy könyvet,ha reggelente a kávés sarkomba ülve,kézbe fogva olvasgathatok és nem zavar senki. 😀 • Igazad van Brigi, aki kávézik biztosan jobb úgy. Én is nagyon szeretem a nyomtatott könyvet. Nagyon sok esetben van azért az, hogy helyhiány, vagy az anyagiak azt sugallják olvasson az ember az interneten is.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Szerintem aki az MLM-be belekezd az szabad ember akar lenni,az biztos.Végzettség terén nagyon sokféle tudású ember beletanulhat e- fajta vállalkozásba amit mi képviselünk. (L) • Mária ,pedig szívesen látlak Szombathelyen ,ha erre jársz valamikor. 😀
  Jó könyv vásárlást kívánok és sok olvasást! 😀 • Igazad van szabad ember akar lenni aki az MLM-be belekezd. A végzettség nem, de a vágy az erős akarat, az álmok és a kitartás az számít. Egyébként sok esetben minél több iskolát járt valaki annál begyepesedettebb, beképzeltebb, és annál nehezebben érti miről van szó.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Ezt jól mondod Mária ,helyem még csak lenne a könyveknek csak nekem is az anyagiak amik dominálnak,de talán a karácsonyfa alatt lesz nekem is egy jó könyv.Nem is emlékszem,kaptam-e karácsonyra valakitől is könyvet,talán gyermekkoromban az pedig már rég volt. • Igaz mi éltei az embert az álmai megvalósítása.A végzettséget illetően akkor én előnyben vagyok mivel csak érettségim van. 😀 • Ha könyvet kértél akkor biztosan meg is kapod. Én is kértem egyet mégpedig a Gazdag Nő címűt.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Ami meg a sulit és a végzettséget illeti, hát jártam egy párba, arra jók, hogy kitapétázzam vele azt a bizonyos helyiséget. Még közgazdasági is akad közöttük, amiből semmi hasznom sincs.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Az egyenlet bal oldalán az online MLM miért van elosztva a wellness termékekkel?
  Szilvia recently posted..Mi az mlm és mire jó?My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *