Online MLM titok: 3 tipp eredményes kulcsszóhasználatra

Bejegyzés nyomtatása

A keresőmotorok top 10-es listájára felkerülés érdekében célszerű a jól megválasztott kulcsszavainkat – melyek tehetnek több szóból álló kifejezések is – érdemes a következő  TIPPEK figyelembevételével  “beépíteni” a bejegyzéseinkbe.

Feltétlenül szerepeljen a KULCSSZAVUNK:

1.)  A bejegyzés CÍMÉBEN

2.) A bejegyzés “CÍMKÉI” (címszavai) között

3.) Magában a BEJEGYZÉSBEN ( Minden 100 szóból legalább egyszer (1)  de háromnál (3) NE többször!)

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Javaslom, hogy iratkozz fel az MLM legújabb irányzatát képviselő – Online – MLM iskola másként gondolkodó és tevékenykedő MLM-ezői számára készített HÍRLEVELEMRE, hogy frissen tájékozódhass a legújabb Online MLM tippekről, eszközökről, megoldásokról és stratégiákról!

FIGYELEM:

Ezt a cikket bárki felhasználhatja a honlapján vagy a blogján – egy feltétel mellett – abban az esetben, ha szerzőként feltünteti a nevemet! Kajárik Béla

Eddig 16 hozzászólás


 • Köszönöm a tanácsot, ezt most tudatosan figyelve így fogom csinálni. Egy kérdés még! Hány darab kulcsszót érdemes így favorizálni?
  Erdei Zita recently posted..101”A szívfájdalom a bosszú egyik fajtája”My Profile • Szia Zita!

  Szerintem 2-3 kulcsszó bejegyzésenként elegendő.
  Kajárik Béla recently posted..Pénzügyi IQ bölcsesség- Dolgozhatsz keményen egy átlagos munkabérért…My Profile • Köszönöm szépen Béla, a tippet, csak hozzá teszem, hogy a bejegyzéseket strukturálni kell, mint egy Word dokumentumot: Cím, alcím–azokat kiemelni.A kulcs szavakra optimizálás szempontjából érdemes külön-külön reklám kampányokat szervezni téma körönként néhány oldal. Pl. Téma: Online MLM: online MLM eszközök, online marketing (oldalak). A számos marketing szakértők javaslata szerint. • Igen, és jól tudom, Béla, hogy erőltetni nem szabad, tehát a címkében nem szerepelhet gyakran olyan kulcsszó, amit a bejegyzés nem tartalmaz, mert ezt a google rossznéven veszi?
  Petőházi Mónika recently posted..A történelem bebizonyítottaMy Profile • Béla! Gondolatolvasó vagy? Köszi 😉 • Móni!
  A Google azt veszi rossz néven, ha a bejegyzésben szerepeltetsz túl gyakran egy adott kulcsszót.

  Egyébként pedig a címszavak között nincs is értelme olyan kulcsszót feltüntetni, ami nem is szerepel a cikkben, mert ezzel nem csak a Google-t, hanem bárkit megtévesztesz, aki a kulcsszavak alapján keres magának információt. Hiszen a cikk tartalma nem fog megfelelni az adott címszónak.

  Kedves Jelena!

  Igazad van. A cikk strukturálása a könnyebb olvashatóság miatt is nagyon fontos szempont.
  Emellett az is fontos, hogy az alcímekben is szerepeljen az adott kulcsszó, amire optimalizálni akarjuk a bejegyzésünket.

  Kajárik Béla recently posted..Pénzügyi IQ bölcsesség- Dolgozhatsz keményen egy átlagos munkabérért…My Profile • Látom itt már mindenkinek vannak tapasztalatai.Köszönöm mindenkinek a hasznos olvasnivalót,jegyzem őket. 🙂 • Én már rég felismertem, szerencsére, hogy itt ebben a közösségben jó helyen vagyok , mind tapasztaltabb emberek mint én.A jól megfogalmazott kérdésekből es a feleletekből nagyon sokat tanultam.Egyelőre még hallgatózok, nézelődök, még sokat kell tanulnom ahhoz ,hogy bátran véleményt tudjak formálni • Kedves Gyöngyi!

  Szeretném javasolni, hogy a jövőben már ne elégedj meg a “megfigyelői” szerepkörből adódó információszerző lehetőségeddel.

  Sokkal célszerűbb lesz valamennyiünk számára, ha 1. lépésben legalább a kérdéseidet jól megfogalmazva felteszed itt nekünk, és ezzel is elősegíted közösségünk tudásgyűjtő és friss tartalom alkotó tevékenységét!
  Kajárik Béla recently posted..Online MLM titok- Találd meg a módját a honlapodra látogatók felemelésénekMy Profile • Béla, köszönöm a választ! :)Valóban semmi értelme olyan kulcsszót használni, aminek semmi köze a bejegyzéshez, ügyetlen trükközés az olyan, eredménye semmi, és a google is letilthat ha jól tudom.
  Petőházi Mónika recently posted..A történelem bebizonyítottaMy Profile • Bizonyos helyzetekben érdekesen reagál a Google. Példának okáért, van,hogy egy bizonyos szolgáltatás esetén, a helyszínre helyezi a hangsúlyt, és csak az adott helyen, városban jeleníti meg. Igaz, hogy onnan le sem kerül hónapok óta az a bizonyos szolgáltatás, és folyamatosan úgy van az első helyen, hogy nem tettünk érte semmit.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile • Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a http://www.seotools.hu/ weblapot. Itt a menüpontok között van egy lehetőség, hogy a megírt cikkeket, oldalakat vagy az egész honlapot leellenőrizzük kulcsszavak szempontjából. Nem Szentírás, de nagyon hasznos segítség.
  .
  A használathoz egy ingyenes regisztráció szükséges, amivel egy erről szóló hírlevél sorozatot is kapunk. Én nem bántam meg. 🙂
  Gerbovics Péter recently posted..Online MLM Titok: Tallj egy piaci rstMy Profile • Szia Peti!

  Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket erre a hasznos eszközre ebben a témában!
  Kajárik Béla recently posted..Van KRDSED Milyen szempontok alapjn nyitod meg a berkez emailjeidetMy Profile • Péter, hogy Te miket tudsz!? Jártam már ezen az oldalon, de erre még nem jöttem rá! 🙂
  Köszi!
  Erdei Zita recently posted..104.Figyelembe vve hogy milyen nehz megvltoznom ostobasg elvrni hogy msvalakit kpes legyek megvltoztatniMy Profile • Kedves Peti!
  Köszi a hasznos tippet,pont ilyenre lesz szükségem,te gondolatolvasó vagy egyenlőre elmentem. 🙂 • Szia Péter!
  Köszönöm a tippet, hiszen sokat kísérleteztem, meg olvastam arról, hogyan tudom a kulcsszavak alapján jó helyezés elérni. Volt amikor sikerült, és volt amikor nem. Most majd megnézem és igyekszem majd ez alapján belőni. Van ami már február óta az első helyen van. Az nagyon jól sikerült.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *