Önmotivációs videók

Bejegyzés nyomtatása

Egy összeállítást készítek az általam is jónak tartott  – önmotivációs célra jól használható  – videókból (az  anyagot folyamatosan fogom  majd bővíteni)

Jim ROHN

Íme a Gazdagság TitkaA személyiségfejlesztésről


A pénz és piaci érték kapcsolata

Bob PROCTOR

A pénz nem boldogít

Randy GAGE

Szegénységre programozva?

Mi akadályoz meg abban, hogy megteremtsd a Jólétet?

A Jólét-Tudatosság kifejlesztésének első lépése


A Keringés Törvénye

A Kreativitás Törvénye


Denis WAITLEY

A média hatással van a gondolkodásmódodra


T. Harv EKER

Adj 5 percet és megmondom milyen anyagi jövő elé nézel!

Darren HARDY

Mit forgatsz a fejedben?

Jack Canfield

Álmodj nagyban és tüntesd el a kételyt

Napoleon Hill

Interjú


Brian Tracy

Az vagy amit gondolsz magadról


Will SMITH

Inspiráló gondolatok

Ellie DRAKE

Siker, Vonzerő, Aranybánya

Tony ROBBINS

Önfejlesztés alvás közbenEGYÉB

Mi a Titok c. film legmélyebb mondanivalója?

Tehetség, vagy a Kitartás?


Eddig 16 hozzászólás


 • Jajj de jó, jajj de jó, köszönjük szépen, Béla!! 😀
  Petőházi Mónika recently posted..Kérem a kulcsot!My Profile • Ez nagyon jó ötlet, köszönöm! • Hát Béla, hogy te miket ki nem találsz. Nem győzünk pislákolni. Köszönöm és iparkodom felnőni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Annyi jó ötlet jön ki a tárházadból az MLM témában, na meg a siker és az önmotiválásban. Látszik, hogy rendkívüli élvezettel csinálod. Én ugyan ilyen élvezettel ajánlom sokaknak, és az egészségügyi témát pedig oly szenvedéllyel dolgozom föl, ahogy eddigi életemben még semmit sem. Ezért tart ilyen hosszú ideig.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Én is csak gratulálni tudok. Élvezettel nézem meg. • Kedves Móni, Zita, Mária és Tamás!

  Köszönöm a gratulációt és örömöt jelent számomra, hogy ennyire hasznosnak tartjátok ezt a VIDEÓ összeállítást.
  Kajárik Béla recently posted..e-ETIKETT ajánlásokMy Profile • Olyannyira jól összeszedted, hogy már több ismerősnek is ajánlottam, és ajánlani is fogom.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Gratulálni szeretnék Béla nekem is nagyon tetszett az összeállítás.Sajnos csak két részletben tudtam megnézni.Köszönöm,hogy így ebben a formában rövidebb idő alatt,több információt és tudnivalót kaptunk. 😀 • Biztos,hogy meg kell néznem még egyszer az össze állítást,hogy jobban tudatosuljon bennem és már a könyvjelzőkbe is elmentettem. 😀 • Ami legjobban tetszett Napoleon Hill Interjú és Elline Drake Siker,vonzerő,aranybánya és még a kitartásról szóló. 😀 • Miért csak két részletben tudtad megnézni, úgy ment át vagy az időd engedte úgy?
  Földiné Csúcs Mária recently posted..Tisztában vagy vele- mit isztok- mivel főzöl – tanulmánysorozat a vízről 5 részMy Profile • Mivel már sok időt töltöttem a számítógép előtt a család már reklamált és e-miatt voltam kénytelen két részletben.Én érzem,hogy napi 4-5 óra kellene legalább a gépen a tanuláshoz és fejlődéshez,de a családom az a napi 1-2-3 órát is nehezen tolerálja,mivel ezt az időt a családtól veszem el ,de ezt ők még nem értik ,hogy ez nekik később a javukra válik,amikor megjön az eredmény. • Hálásan köszönöm ezt a kitűnő videó összeállítást. Sokat tanultam, tanulok belőle.
  Várom a folytatást. • Köszönöm, a nagyszerű összeállítást . Nekem a “Tehetség, vagy a Kitartás?” tetszett a legjobban. • Igazad van Brigi a családod csak akkor fogja mindezt megérteni, ha megjön az eredmény. Mégpedig kézzel fogható.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile • Jelena téged is az fogott meg legjobban ami engem is. Én most már ezeket, egy tucatszor néztem újra és újra.
  Az a legpompásabb az egészbe, hogy itt van egy oldalon ezen a blogon és ha meg akarja nézni az ember nem kell keresgélni.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..keresed a bajt vagy kerülöd- Szódabikarbónával a rák ellen!My Profile


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *