Pénzügyi IQ bölcsesség: A szegények pénzért dolgoznak…

Bejegyzés nyomtatása

“A szegények pénzért dolgoznak, a gazdagok azért, hogy megtanuljanak valamit.”Robert Kiyosaki

Kérlek, hogy – az alábbi hozzászólási lehetőséget kihasználva – mondd el a véleményedet a témával kapcsolatban, valamint hívd fel rá a figyelmét a téma iránt érdeklődő Facebook-os vagy Twitter-es ismerőseidnek is! Ők ezért bizonyára hálásak lesznek Neked!

Ha tetszett Neked ez a bejegyzés, HÁLÁS lennék, ha a “Tetszik” gombra kattintásoddal ezt nekünk is jeleznéd.

Eddig 6 hozzászólás


 • A gazdagok valamikor ugyan úgy pénzért dolgoztak. A Világ Profit orientált. • Ha a pénz miatt fogsz valamihez, ritkán lesz sikeres, ha a cselekvés motivál, meghozza a pénzt. De ez csak saját tapasztalat. Lehet másoknál másképpen müködik.:)
  Molnar Maria recently posted..Eddig vajon miért nem sikerült lefogyni???My Profile • A témával kapcsolatos mottóm Richard Branson után szabadon:Nem kapod a legjobbat, ha nem nyújtod a legjobbat. A felemelkedés, a kiemelkedés -céges,vagy személyes- siker egyetlen záloga az emberi agy lesz. Tudni kell olyat, vagy éppen annyit, amit a nagy átlag nem tud.
  Véleményem szerint napjainkban az emberek a pénz mennyiségét a siker értékmérőjének tekintik.
  Kajárikné Kovács Katalin recently posted..Tombol a táplálék kiegészítő bizniszMy Profile • Sziasztok! Csatlakozok a Katalin véleményéhez teljes mértékben.
  Merkurjeva Jelena recently posted..Как установить кнопку Google +1 на сайт?My Profile • Biztosan igaz. A pénz nagyon jó dolog, habár egyre érdekesebb, csak gondoljon az ember a helyi pénz konferenciára amit a HVS szervezett.
  Földiné Csúcs Mária recently posted..2012 Világvége vagy Felemelkedés!?My Profile • Amikor nem a pénzen görcsölünk, sokkal nyitottabbak, kreatívabbak, és merészebbek vagyunk. Az örömmel végzett tevékenység más eredményt hoz, mint a kényszeres.


  És mi a Te véleményed?

  Az e-mail címed rejtve marad..
  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

  CommentLuv badge

  *